Πριν 40 μέρες ενημερώναμε με ρεπορτάζ μας για την άθλια κατάστασης ερήμωσης και παρακμής που επικρατούσε  στο άλλοτε φημισμένο αναψυκτήριο της Αγίας Τριάδας, στο Άκτιο. (Ποιος ευθύνεται για τη μετατροπή του "ΑΚΤΙΟΝ" σε ερειπωμένο και βρώμικο κουφάρι; 30/5 Ακτιβιστής) και διατηρούσαμε την ελπίδα ότι θα έσπευδε η δημοτική αρχή με τις υπηρεσίες της να επέμβει  άμεσα.  Αν όχι να φροντίσει ταχύτατα να εκδιώξει τον οφειλέτη εκμισθωτή του δημοτικού ακινήτου και να επαναδημοπρατήσει το αναψυκτήριο, τουλάχιστον συμμαζέψει  τόσο το ακίνητο που οδεύει σε κατάρρευση όσο και τον πανέμορφο αύλειο χώρο του που έχει μετατραπεί σε επικίνδυνη εστία μόλυνσης και για τις παρακείμενες κατοικημένες περιοχές.
Δεν φανταζόμασταν πως θα μπορούσε να υπάρξει τόσο κραυγαλέα αδιαφορία για την προστασία τόσο της δημοτικής περιουσίας, όσο και για την υγεία των κατοίκων.
Δυστυχώς γελαστήκαμε!!!
Ο ιστός της γαλάζιας σημαίας (μήπως την είδατε;)
Η πλαζ που ήταν μια από τις τέσσερις που ο Δήμος "κατάφερε" (αλήθεια με ποιο τρόπο ;) να εξασφαλίσει την πολύτιμη γαλάζια σημαία, εξαιτίας της εγκατάλειψης, έχει μεταβληθεί σε μια χαβούζα βρώμας.
Κανείς προφανώς δεν είχε το χρόνο (ή την διάθεση ;) από τους διοικούντες να ασχοληθούν με το ζήτημα.
Με αποτέλεσμα σαράντα μέρες μετά (θαρρείς πως πρόκειται για μνημόσυνο...) να βρούμε τελείως κατεστραμμένο το αναψυκτήριο.
Με αφαιρεμένες τις πόρτες και ότι υλικό υπήρχε κατά την προηγούμενη επίσκεψή μας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι ξαπλώστρες, και όλος ο εξοπλισμός (καρέκλες, τραπέζια, υλικά κουζίνας, συσκευές και έπιπλα) αφαιρέθηκε από τους πρώην ιδιοκτήτες ( δεν θα μπορούσε άλλωστε) ή λεηλατήθηκε από αγνώστους. Πάντως η εικόνα που συναντήσαμε μας παραπέμπει σε βομβαρδισμένο τοπίο καθώς από την "εργατικότητα και επιμέλεια" των  δραστών δε γλίτωσαν ούτε οι ηλεκτρικές πρίζες και διακόπτες.


Μια μόνο ερώτηση θα θέλαμε να υποβάλουμε στη Δημοτική Αρχή:
Έτσι σκοπεύεται να αξιοποιήσετε τη δημοτική περιουσία  και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ; (από τα προεκλογικά προγράμματα όλων σχεδόν των παρατάξεων.... και του συνδυασμού του Δημάρχου .... βεβαίως - βεβαίως).


Ακτιβιστής













Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.