Δεν ξέρω αν θυμάστε το παλιό εκείνο ανέκδοτο με τον ελέφαντα και το μυρμήγκι. Αλλά μου ήρθε στο μυαλό όταν μετά από μια μικρή έρευνα και αρκετές ερωτήσεις κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κανένα έγγραφο δεν έχει αποσταλεί από τον Δήμο Θερμαϊκού προς τα αρμόδια υπουργεία ώστε - έστω και με ένα ερώτημα  ή αίτημά του - να θεωρεί πως  προκάλεσε την ανάγκη για την προσθήκη του άρθρου 18 στο νόμο 4002 /22-8-2011.
Ο συγκεκριμένος νόμος (Ακτιβιστής:Η Κεντρική εξουσία με νόμο διαγράφει οφειλές άνω του 1,5 εκατομμυρίων από τον Δήμο Θερμαϊκού) είναι αυτός που δίνει το δικαίωμα σττο Δήμο να μπει σε ρύθμιση χρεών για τις πολεοδομικές παραβάσεις (τσαρδάκια Μηχανιώνας) και να διαγράψει έτσι 1.500.000 από τις προσαυξήσεις.


Ίσως η συνδυαστική μνήμη προκλήθηκε από το άρθρο με τίτλο "Η πίεση της Διοίκησης προς την κυβέρνηση απέφερε όφελος 1.500.000 ευρώ για το Δήμο Θερμαϊκού" που υπογράφεται από τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κούτουκα, που δημοσιεύθηκε σε φιλικά του ιστολόγια και που τόσο εύγλωττα αποδίδει το όφελος στις "πιέσεις" της Διοίκησης Θερμαϊκού (που μάλλον είναι ανύπαρκτες!!!).


Ουδέν άλλο σχόλιον .... και ο νοών νοείτω !!!! 


=======================================
Και επί τη ευκαιρία.....


Αληθεύει κ. Αλεξανδρή πως στην εκδήλωση του Ολοκαυτώματος του Χορτιάτη, στην οποία παρευρεθήκατε είχατε τη διαβεβαίωση από παριστάμενο βουλευτή, και μέλος επιτροπής του νόμου για τα αυθαίρετα (που ψηφίστηκε σήμερα), ότι τα πρόστιμα από την αυθαίρετη δόμηση των πέργκολων της παραλιακής της Μηχανιώνας θα μειωθούν τόσο όσο είναι το κόστος μιας - δυο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου;


Είναι αλήθεια ότι στενοχωρηθήκατε.... αντί να χαρείτε με αυτήν την εξέλιξη;
Ή μήπως δεν αληθεύει η πληροφορία μας ;;;


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.