Από αναγνώστη του Ακτιβιστή λάβαμε το παρακάτω μέηλ, με το οποίο διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί, λόγω της έλλειψης θέρμανσης στις εκδηλώσεις του ΚΑΠΠΑ. Το δημοσιεύουμε ως έχει:

Μια αισχος βραδια στο ΚΑΠΠΑ


Επειδη δεν γνωριζω με ποιο τροπο να αρθρογραφησω στο blog σου στελνω αυτο το μήνυμα για να το αναρτησεις σε παρακαλω πολυ εσυ.
Πριν απο 30 περιπου λεπτα (19:30) επεστρεψαν απο το ΚΑΠΠΑ η γυναικα μου μαζι με τα δυο παιδια μας.
Απο νωρις το απογευμα ηταν και τα δυο χαρουμενα γιατι θα βλεπανε την θεατρικη παρασταση που θα παιζοταν στο ΚΑΠΠΑ.
Οταν ομως γυρισανε η συζυγος μου ηταν εξαλη γιατι δεν υπηρχε θερμανση στο αμφιθεατρο, και φυσικα οπως ηταν επομενο παγωσανε και δεν φτανει μονο αυτο, αλλα δεν υπηρχε κανεις "υπευθυνος" να τους ενημερωσει για την ελλειψη θερμανσης, ωστε μετα ο καθενας να πραξει με δικια του αποφαση το αν θα μπει μεσα στο κρυο αμφιθεατρο για να παρακολουθησει την παρασταση ΄η αν θα φυγει.
Ειναι τραγικα απαραδεκτο να μην ενημερωνουνε τον κοσμο, παρα μονο τους ενδιεφερε να παρουν τα χρηματα απο οσους κανανε τον κοπο να πανε να δουνε την παρασταση.
Επι την ευκαιρια να σας πω οτι πριν απο δυο μερες ειχα παει με την κορη μου για να παρακολουθησουμε μια συναυλια της Κ.Ο.Θ. παλι στο ΚΑΠΠΑ, ευτυχως που τοτε υπηρχε ενας ανθρωπος απο την Κ.Ο.Θ. που μας ενημερωνε οτι δεν θα γινει η συναυλια λογω ελλειψης θερμανσης (ω τι συμπτωση) και φυσικα αυτη ηταν και μια ανθρωπινη σταση απεναντι στους ανθρωπους που ειχαμε παει για να ακουσουμε την ορχηστρα
Ειναι αισχος και ντροπη να υπαρχει μια τετοια αντιμετωπιση απο την διοικηση του ΚΑΠΠΑ απεναντι στους πολιτες που θελουμε να στηριξουμε την λειτουργια του αλλα μαλλον αυτο αφηνει καποιους πληρως αδιαφορους που το μονο που τους απασχολει ειναι να περνουν τον μισθουλακο τους και να στρογγυλοκαθονται σε μια θεση που τους εχει δοθει



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.