Το Τμήμα Αθλητισμού του Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. διοργανώνει τον 1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δεξιοτεχνίας, το οποίο είναι ένα event που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον δήμο Θερμαϊκού. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Περαίας επί των οδών Φιλίππου 12 & Ανθέων στις 10:00π.μ.
Ο αγώνας αποτελεί μια προσπάθεια για την παρουσίαση ενός διαφορετικού αγώνα ποδηλασίας, ώστε να ζήσουν τα παιδιά μια διαφορετική εμπειρία και ταυτόχρονα να προωθηθεί περισσότερο η αγάπη προς το ποδήλατο, εντάσσοντας το ενεργά στη ζωή μας.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6 έως 15 ετών (γεν.1997-2006) αρκεί να γνωρίζουν ποδήλατο και να έχουν τη συναίνεση των γονέων τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.