Με έγγραφο της, χαρακτηρισμένο ως επείγον, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης εμμένει στην ΑΜΕΣΗ αποξήλωση των παράνομα τοποθετημένων κεραιών της Αγίας Τριάδας και καλεί την Vodafon εντός τριών ημερών από την λήψη της ειδοποίησης να προχωρήσει στην "καθαίρεση - απομάκρυνση" της αυθαίρετης κεραίας της (πατήστε στο έγγραφο για μεγέθυνση).
Κάνοντας μια μικρή αναδρομή, θα θυμίσουμε ότι και τον Φεβρουάριο είχε αποσταλεί παρόμοιο έγγραφο από την περιφέρεια προς τις εταιρίες Cosmote και Vodafon. Αλλά η απάντηση της εταιρίας (βασιζόμενη σε αυθαίρετη ερμηνεία του   Ν.4053/12  που ψηφίστηκε στις 28/2/2012 και   σύμφωνα με τον οποίο δίδεται προθεσμία 2 χρόνων σε όλες τις εταιρίες που έχουν εγκαταστήσει παράνομες κεραίες να τις νομιμοποιήσουν) ήταν αρνητική στην εντολή της Περιφέρειας για αποξήλωση των κεραιών. Η άρνησή της δε αυτή βασίστηκε στη νομική ερμηνεία   πως δεν εμπίπτει στην παράγραφο 7 του νόμου, όπου ρητά αναφέρεται πως δεν δίδεται η δίχρονη παράταση στις περιπτώσεις που έχουν ήδη ασκηθεί κυρώσεις εναντίον εταιριών που διατηρούσαν παράνομα εγκαταστημένα κεραιοσυστήματα (περίπτωση Αγίας Τριάδας).
Άρα πλέον ανοίγει ο δρόμος για κατεδάφιση των κεραιών και την απομάκρυνση μιας επιπλέον απειλής για την υγεία μαθητών και κατοίκων της περιοχής.
Η δημοτική αρχή επιβάλλεται να κινηθεί τάχιστα και να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες για την αποξήλωση των παράνομων κεραιών.


Αναμένουμε ΔΡΑΣΕΙΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!! 


Ακτιβιστής


Σχετικές αναρτήσεις:

ΚΕΡΑΙΕΣ: Δεν χωράει κι άλλο αλαλούμ, η κοινωνία και ο Δήμος επιβάλλεται να παρέμβουν

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.