Μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και πολλά γκολ τελείωσε........


Tην Κυριακή 27 Μαίου, με απόλυτη επιτυχία στο δημοτικό γήπεδο της Αγιας Τριάδας πρσγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του πρωταθλήματος ακαδημιών που διοργάνωσε το τμήμα υποδομών της Πυρσός Elite.

 Η επιτυχία του τουρνουά ποδοσφαίρου επιτεύχθηκε με την συνεργασία των αθλητικών  συλλόγων, οι οποία τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή , των προπονητών αλλά κυρίως των εκατοντάδων αθλητών που συμμετείχαν σε αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά συμμετείχαν 14 τμήματα με περισσότερα απο 250 παιδιά ηλικίας 7-12 ετών.
Κατά την τελετή λήξης ακολούθησαν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής για τις αθλητικές επιδόσεις και την συμπεριφορά των αθλητών εντός του αγωνιστικού χώρου.
Η βράβευση των παιδιών έγινε με παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων και ο ενθουσιασμός τους εκφράστηκε με χαμόγελα που έλαμπαν στα πρόσωπα τους.


Παρακάτω αναλυτικά οι σύλλογοι που συμμετείχαν στο τουρνουά: Αχιλλέας Περαίας, Παονε, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Αναγέννηση Επανωμής, Αναγέννηση Ρυσίου, Απόλλων Σχολαρίου και ο Πυρσός  Αγίας Τριάδας.
Στην τελετή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θερμαϊκου κ. Ιωάννης Αλεξανδρής ο οποίος συνεχάρη τους  διοργανωτές  και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σημαντική συμμετοχή των μικρών αθλητών.
Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από την τελετή ο κ. Παναγιώτης Τροκάνας , Υπεύθυνος Αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ , που στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους προπονητές,τους γονείς , το Δ.Σ και τον πρόεδρο του Πυρσού Αγίας Τριάδας κ.Κρυστάλλη Δοξακάκη για την αμέριστη εμπιστοσύνη και την βοήθεια τους καθ'ολη την διάρκεια της συνεργασίας τους. Αφού ανέγνωσε το γράμμα ενός μικρού ποδοσφαιριστή που προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνησε, ολοκλήρωσε λέγοντας ότι, η αγωνιστική ανταπόκριση των ομάδων και ο ενθουσιασμός των παιδιών και των προπονητών , γεννάει ελπίδες και υποσχέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στον δήμο μας.
Καλό καλοκαίρι Πυρσός elite….

facebook Πυρσός Ελιτ       tel: 6984794229





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.