Το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ  ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού διοργάνωνε τον  1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δεξιοτεχνίας. Το πρωινό του Σαββάτου στις 2 Ιουνίου, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Περαίας γέμισε παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, με τα ποδήλατα τους.
Ο αγώνας σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε πτυχή της διοργάνωσης. Ο στόχος της εκδήλωσης επιτεύχθηκε. Περίπου εκατόν πενήντα μικροί αναβάτες συναγωνίστηκαν, περνώντας τα εμπόδια με δεξιοτεχνία, αθλήθηκαν με το ποδήλατο τους, διασκέδασαν και έζησαν μια διαφορετική εμπειρία.
Οι αναβάτες από τον δήμο Θερμαϊκού, από γειτονικούς δήμους, από την Θεσσαλονίκη, από το παιδικό τμήμα ποδηλασίας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, συναγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης τους.  
Οι νικητές είναι:
                                  Στην κατ. Α’ (γεν. 2006-2003) ανάμεσα από 61 συμμετέχοντες την 1η θέση κατέλαβε οΓιοβάνης Αχιλλέας (2003) με χρόνο 1’:10’’ και 0 βαθμούς ποινής, την 2η θέση ο Γιαννακός Βασίλης (2003) με χρόνο 1’:14’’ και 3 βαθμούς ποινής και την 3η θέση ο Κόλα Έρντι (2003) με χρόνο 1’:16’’ και 5 βαθμούς ποινής.

                              Στην κατ. Β’ (γεν. 2002-2000) ανάμεσα από 62 συμμετέχοντες στην 1η θέση τερμάτισε ο Δημακάκος Αριστείδης (2001) με χρόνο 0’:52’’ και 0 βαθμούς ποινής, στην 2η θέση οΜπαχατούρης Αναστάσιος (2001) με χρόνο 1’:02’’ και 0 βαθμούς ποινής και στην 3η θέση οΧατζής Δημήτρης (2002) με χρόνο 1’:04’’ και 0 βαθμούς ποινής.
                                Στην κατ. Γ’ (γεν. 1999-1997) ανάμεσα από 19 συμμετέχοντες στην 1η θέση αναδείχτηκε ο Εμινώβ Γιάννης (1999) με χρόνο 0’:45’’ και 0 βαθμούς ποινής, στην 2η θέση οΚιρσανίδης Βλαδίμηρος (1999) με χρόνο 1’:06’’ και 0 βαθμούς ποινής και στην 3η θέση οΠαπαζαχαρίου Νίκος (1999) με χρόνο 1’:07’’ και 0 βαθμούς ποινής.    
Τον αγώνα τίμησαν με την συμμετοχή τους οι μικροί και οι μεγάλοι ποδηλάτες του Ποδηλατικού Ομίλου ΒΕΛΟΣ Θεσσαλονίκης μαζί με τους προπονητές τους Γεωργιάδη Κώστα, Σμιλιάνη Κώστα και Κουρπέτη Δημήτρη.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες – αναβάτες που έλαβαν μέρος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρής Γιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Θερμαϊκού κ. Λαζαρίδης Γιώργος και κ. Βασιλειάδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού κ. Βογιατζής Χρήστος και ο Τοπικός Σύμβουλος Περαίας κ. Ρεγκάς Φώτης.

Επίσημοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι και τίμησαν τον αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του, ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης ΕΠΣΜΑΘ κ. Ρέππας Γιώργος. Ο κ. Θωμάς Τιμαμόπουλος ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) ως Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜΑΘ. Και η Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου ΒΕΛΟΣ Θεσσαλονίκης κα. Δάκου Κάτια.

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Τροκάνας και οι υπάλληλοι του Τμήματος θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. και τον Π.Ο. ΒΕΛΟΣ για το ενδιαφέρον, την βοήθεια και την προθυμία με την οποία ανταποκρίθηκαν.
Όλους τους μικρούς αναβάτες, τους αθλητές του Π.Ο. ΒΕΛΟΣ και τους προπονητές τους, τους αθλητές του ΆΡΗ Θεσσαλονίκης και του προπονητή τους κ. Μήττα Θωμά για την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της διοργάνωσης, το κατάστημα Ποδηλάτων BallisticBike Center στην Περαία, την Σουρωτή Α.Ε., το κατάστημα με αυτοματισμούς γραφείου του Φαφέσα Νικόλαου, την ιστοσελίδα www.paidikihara.gr, την βιοτεχνία ενδυμάτων jnc sports wear, το all daycafé bar THEROS και την Τ.Ε.Θ. ΟΤΑ Α.Ε
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελοντική ομάδα ΕΘΟΠΑΚ για την άμεση ανταπόκριση της, στον κ. Καράμπαλη Γιώργο για την ηχητική και φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και στον κ. Κόκορη Δημήτρη για την γενική βοήθεια του.
Η συμμετοχή, το ενδιαφέρον και η βοήθεια όλων των παραπάνω συνετέλεσε στην επιτυχή έκβαση του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα Δεξιοτεχνίας.
Ευχαριστούμε όλους θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.