Κρητικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και κατσικίσιο τυρί Χαλκιδικής φέρνει, μέσω παραγωγών και συνεταιρισμών η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού. Ήδη η φόρμα παραγγελίας βρίσκεται αναρτημένη στο διαδίκτυο και οι δημότες και γείτονες του Θερμαϊκού που επιθυμούν να προμηθευτούν φτηνά τρόφιμα, παρακάμπτοντας των μεσάζοντες μπορούν να το κάνουν υποβάλλοντας τις παραγγελίες τους πατώντας ΕΔΩ κι ΕΔΩ.
Το ελαιόλαδο θα διακινηθεί από την Ένωση Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, βρίσκεται συσκευασμένο σε 5 λιτρα δοχεία και κοστίζει 13,20 ευρώ ( 2,64 ευρώ/λίτρο)


Το τυρί, κατσικίσιο προέλευσης Χαλκιδικής (Αφοί Ντάντου - Ολυμπιάδα), συσκευασμένο σε δοχεία τεσσάρων και οκτώ κιλών κοστίζει: το 8κιλο 48 ευρώ (6 ευρώ/κιλο) και το 4κιλο 26,20 ευρώ (6,55 ευρώ/κιλό)


Θα γίνει προσπάθεια το Σάββατο 30 Ιουνίου που θα γίνει η παράδοση να υπάρχουν προς διάθεση και άλλα προϊόντα σε καλή ποιότητα και φθηνές τιμές, όπως αλεύρι, ελιές, φρούτα κλπ


Μπορείτε στέλνοντας μεηλ στο anexartitiprotovoulia@gmail.com να μας προτείνετε και άλλα προϊόντα.


Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.