Ένας δήμος (Θερμαϊκού) που είναι στα κόκκινα και φλερτάρει με το φαλιμέντο, θα περίμενε κανείς να προχωρήσει σε ενέργειες που θα του απέφεραν έσοδα με ένα σχεδιασμό τέτοιο που είχε σαν στόχο την ανάπτυξη τουλάχιστον του παραλιακού του μετώπου.

Δυστυχώς από πουθενά δεν προκύπτει πως οι άνθρωποι που "έτυχε" να βρίσκονται στο τιμόνι της δημοτικής αρχής έχουν διάθεση, όραμα και πολύ περισσότερο κάποιο αποτελεσματικό σχέδιο ανάπτυξης.
Κολυμπώντας στη θλίψη της ανεπάρκειάς τους, εφαρμόζουν σπασμωδικά και επιμέρους ντεμέκ επικοινωνιακού τύπου ενέργειες με στόχο να δείξουν μια κινητικότητα που παραμένει πάντα στο μηδέν.
Έτσι πληροφορηθήκαμε (διάβασε αιθερόπλωο) πως αφού δεν μπόρεσαν να "πετάξουν" τον επιχειρηματία (μεγάλη κουβέντα κι αυτή) που εκμεταλλεύεται (γεγονός !!!, αφού ακόμη και το ρεύμα και το νερό το πλήρωναν οι δημότες και όχι ο ίδιος) τα 4 beach bar στον ποταμό της Επανομής εφαρμόζοντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, φρόντισαν να σχεδιάσουν μια εντυπωσιακή επιχείρηση κατάσχεσης του εξοπλισμού των καταστημάτων, πράξη που τους απέδωσε σπουδαίο υλικό (;) (τραπεζοκαθίσματα κι ομπρέλες). Απ' ότι μάθαμε τον βαρύ εξοπλισμό ο "επενδυτής" (όπως αποκάλεσαν δημοτικοί άρχοντες σε συνεδρίαση τον κ. Πολύκαρπο του Πόλυ-καφέ) φρόντισε να τον φυγαδεύσει, αφού έγκαιρα είχε ειδοποιηθεί από πληροφορημένο δημοτικό σύμβουλο.
Και βέβαια οι δηλώσεις - απειλές του τύπου "Από εδώ και στο εξής θα υπάρχει μηδενική ανοχή" που φέρεται να απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, μόνο θυμηδία προκαλούν.
Και κλαυσίγελο σε όσους γνωρίζουν για τη συνεχιζόμενη αθλιότητα κι εγκατάλειψη του "ΑΚΤΙΟΥ" της Αγίας Τριάδας, παρόλες τις περσινές απειλές ετέρου Αντιδημάρχου, για αποβολή του άλλου "επιχειρηματία" πρώην νομαρχιακού συμβούλου που το έχει ακόμη στην κατοχή του.
Και ακράτητα γέλια για την κωμικοτραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την επαναλειτουργία του beach bar Ριβιέρα. Θυμόμαστε πως ολόκληρος προεκλογικός αγώνας της παράταξης Αλεξανδρή βασίστηκε στην παρανομία της επιχείρησης που οφειλόταν στον πρώην δήμαρχο Μηχανιώνας. Τώρα τι λένε οι Αντιδήμαρχοι Ιαβέρηδες; Είναι νόμιμο; Παράνομο; Ή μήπως τραβεστί;

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. και να ήταν μόνο αυτά...
    Με την καθαριότητα να δείτε τι γελοίοι είναι.
    Μπροστά στο Δημαρχείο 2-2 οι κάδοι και πάντα άδειοι και μετά από 10 μέτρα σε όλη την περιοχή του Δ.Θερμαϊκού ένα σκουπιδοχώρι!
    Για να μην πω και για όλα τα υπόλοιπα και βγει πάπυρος το σχόλιό μου..

    Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.