Την Παρασκευή 15.6.2012 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Γ.Ο. «ΑΙΑΣ»  ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.  Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν προέκυψε το νέο Δ.Σ. του σωματείου



1.      ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2.      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΜΗΛΙΟΣ                                           ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3.      ΑΘΗΝΑ  ΤΣΙΝΤΣΟΓΛΟΥ                                           Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4.      ΑΘΗΝΑ  ΣΑΝΣΗ                                                        ΤΑΜΙΑΣ
5.      ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΝΤΑΣΚΑΣ                                             ΜΕΛΟΣ
6.      ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΑΒΙΔΟΥ                                        ΜΕΛΟΣ
7.      ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ                                             ΜΕΛΟΣ
8.      ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ                                             ΜΕΛΟΣ
9.      ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΟΥ                                         ΜΕΛΟΣ

     Ο από ιδρύσεως Πρόεδρος του σωματείου κ. Παναγιώτης Μήλιος παρουσίασε την πορεία του από το 2004 ως σήμερα η οποία και χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη.  Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια ο ΑΙΑΣ κατάφερε να σταθεροποιήσει την ανοδική του πορεία, να εγκατασταθεί σε έναν αξιόλογο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο και να επανδρωθεί με τους  καταλληλότερους προπονητές. Το κυριότερο τέθηκαν οι βάσεις για την συνέχιση της πορείας του. Επιλογή του κ. Μήλιου η μη διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων του ως ταμίας της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε και της θέσης του ως υπεύθυνος ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ της Ε.Γ.Ο. Θέσεις από τις οποίες είναι σημαντικός αρωγός στην ανάπτυξη της γυμναστικής και των αθλημάτων της.
     Η  νέα Πρόεδρος του σωματείου κ. Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου δεσμεύτηκε να  συνεχίσει την ανοδική πορεία και ανάπτυξη του συλλόγου.

     Η Διοίκηση του Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ευχαριστεί όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην Γ.Σ.  και συμμετείχαν στην εκλογική της διαδικασία.
   Ιδιαίτερα τους κ. Κυριάκο Στεφανίδη, Παναγιώτη Τροκάνα και Νίκο Παράσχου οι οποίοι συγκαταλέγονται πλέον στα νέα μέλη του συλλόγου και έθεσαν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία του ΑΙΑΝΤΑ και τους ευχαριστούμε για αυτό. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.