Αριθ. Αποφ. 23/2012 - Πρακτικό 6/2012 της τακτικής συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού


Θέμα : «Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων».


Στην Επανομή, σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 και ώρα 12:00 στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού, συνήλθε σε τακτική  συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας  Επανομής του Δήμου  Θερμαϊκού.
Και εξέτασε τον κανονισμό που έχει ως αντικείμενο την καθιέρωση λεπτομερών κανόνων για την διοίκηση τη διαχείριση και τη λειτουργία των δημοτικών νεκροταφείων του Δήμου Θερμαϊκού. 
Το μέλος Αναστάσιος Γέργος εξέφρασε την αντίθεσή του όσον αφορά το οικονομικό μέρος του Κανονισμού και ειδικότερα: το άρθρο 6 παρ. 1 το κόστος για ενταφιασμό ετεροδημότη να διαμορφωθεί από τα 500 € στα 1.500 €, με σκοπό να μην ενταφιάζονται πολλοί ετεροδημότες.  


Με τη γνώμη αυτή συμφώνησαν και τα υπόλοιπα μέλη και ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ: 
Α) ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ, το τέλος για ενταφιασμό ετεροδημότη στο αρ. 6 παρ. 1 από τα 500 € στα 1500 €.
Β) ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τα υπόλοιπα άρθρα του Κανονισμού ως έχουν.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 23/2012.
ο πρόεδρος : Αντ. Καζάκης

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Φαίνεται πως ο κ. πρόεδρος (κ. Καζάκης ) θέλει τα νεκροταφεία ιδιωτικά , αφού έχει την οικονομική ισχύ να θάψει τους συγγενείς του εκεί . Οι άλλοι ας θαφτούν απ' έξω όπως αυτοί που αυτοκτονούν και μάλιστα χωρίς παπά, έτσι αδιάβαστοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην Επανομή όλο μπουμπούκια εκλέγουν για να τους διοικήσουν .
    Και θέλετε να πάτε και μπροστά και να σας κάνουν και έργα . Οι εκλεκτοί σας είναι ο καθρέφτης σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.