Μετά από προτάσεις των δημοτών προς  την Πρωτοβουλία, προστέθηκαν και άλλα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και άριστη όπως πάντα ποιότητα, τα οποία θα διατεθούν το Σάββατο 14 Ιουλίου. Η φόρμα παραγγελίας γι' αυτά τα προϊόντα θα ανοίξει την Κυριακή 1η Ιουλίου. Έτσι στην πρώτη διάθεση, το Σάββατο 30 Ιουνίου θα διατεθούν ΜΟΝΟ ελαιόλαδο και κατσικίσιο τυρί. 



Όπως ανακοινώθηκε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα διακινηθεί από την Ένωση Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, βρίσκεται συσκευασμένο σε 5 λιτρα δοχεία και κοστίζει 13,20 ευρώ ( 2,64 ευρώ/λίτρο)



Το τυρί, κατσικίσιο προέλευσης Χαλκιδικής (Αφοί Ντάντου - Ολυμπιάδα), συσκευασμένο σε δοχεία τεσσάρων και οκτώ κιλών κοστίζει: το 8κιλο 48 ευρώ (6 ευρώ/κιλο) και το 4κιλο 26,20 ευρώ (6,55 ευρώ/κιλό)



Για την 2η διάθεση   θα έχουμε: αλεύρι, πατάτες, ρύζι, φρούτα και άλλα προϊόντα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.



Συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας πατώντας ΕΔΩ ή ΕΔΩ


Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουνίου στο γνωστό χώρο δίπλα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Περαία (Ανθέων και Φιλίππου)


Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών. 


Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.