Εν μέσω κρίσης και κόντρα στις οικονομικές κακουχίες του Έλληνα πολίτη η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας ταξίδεψε αύτανδρη στη Θεσσάλονικη μόλις... μυρίστηκε ότι ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Αεροδρόμιο Μακεδονία και την 113 Πτέρυγα Μάχης που στεγάζεται εκεί.

Στο βωμό λοιπόν των δημοσίων σχέσεων αλλά και... της βόλτας, στην πάντα όμορφη συμπρωτεύουσα, η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας χρησιμοποίησε ένα ολόκληρο αεροσκάφος και ξόδεψε αρκετές χιλιάδες ευρώ από το υστέρημα κάθε άνεργου, μισθωτού και συνταξιούχου.


Ο λόγος; Σίγουρα οι επερχόμενες κρίσεις που αναγκάζουν τέτοιους ηγέτες να επιδείξουν τα αναμφισβήτητα εχέγγυά τους στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ή και να αναβαθμίσουν τη θέση που κατέχουν.

Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί παρά να θαυμάσει τους ηγέτες αυτούς, που δείχνουν ότι ξέρουν πώς να θυσιάσουν το υστέρημα των Ελλήνων, αλλά και επιδεικνύουν μοναδικές ικανότητες στη διατήρηση της "καρέκλας".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Πριόνας, υποδέχθηκε στην 113 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Μίκρας, στο Αεροδρόμιο Μακεδονίας, τον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου.

    Τον κ. Υπουργό ενημέρωσε ο Διοικητής της 113 ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Θεόδωρος Παπάζογλου, για το επιχειρησιακό έργο και τις αποστολές αεροπυρόσβεσης, που εκτελούνται από τη Μονάδα.

    Σκοπός της επίσκεψης ήταν η άμεση επικοινωνία με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό της Μονάδας το οποίο συμμετέχει στο έργο της πυρόσβεσης από αέρος.

    Για ρωτα ρε Χρηστο μηπως το δρομολογιο ηταν τακτικο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αντιλαμβάνομαι να λες κάτι διαφορετικό από ότι αναφέρει η ανάρτηση - σχολιασμός μου επί του θέματος.
    Η μόνη διαφοροποίησή σου εικάζω πως τίθεται από το ερώτημά σου: "μήπως το δρομολόγιο ήταν τακτικό;;;"

    Εννοείς ότι εκμεταλλεύτηκε το C-130 της γραμμής Αθήνας - Θεσσαλονίκης Δημήτρη; Και κάθε πότε γίνεται; Κάθε Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο; :-))

    Ενώ άφησαν τη Βόρεια Ελλάδα με μόνο 2 αεροπλάνα πυρόσβεσης, τους έπιασε ο πόνος να υποδεχτούν τον υπουργό και να παραστούν στην ενημέρωση που του έκανε ο σμήναρχος;;

    Εσύ γνωρίζεις αρκετά για την αεροπορία... ενημέρωσέ μας πόσο κόστισε η πτήση;

    Και εφ' όσον η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη δεν μπορούσε να προγραμματιστεί οδικώς, ή σιδηροδρομικών ή με το αεροπλάνο της γραμμής η δημοσιοσχετίστικη επίσκεψη - γνωριμία του Διοικητή της ΔΑΥ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια πτήση στοιχιζει ακριβά,θέλω να πιστεύω οτι συνδύασε το τακτικο δρομολογιο που γινεται αν θυμαμαι καλα(θα ρωτησω και θα μαθω)2 φορες την εβδομαδα διότι αν δεν το επραξε ειναι καταδικαστεος.την καλοκαιρινη περιοδο γινεται διασπορα των αεροσκαφων σε διαφορα αεροδρομια της χωρας λόγω του κινδυνου των πυρκαγιων τωρα το αν ειναι 2 η 4 δεν το γνωριζω.το μονο μου ερωτημα στην αναρτηση σου στην οποια και συμφωνω ειναι αν χρησιμοποιησε το τακτικο δρομολογιο το οποιο ουτως η αλλως γινεται(μεταφορα προσωπικου-υλικων-μεσων) αν οχι τοτε πραγματι μπορουμε ανετα να υποθεσουμε οτι το εκανε δημοσιοσχετιστικα και μονο και σ αυτο ειμαι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλος του Ακτιβιστή και γνώστης σε στρατιωτικά θέματα μας έδωσε τις επιπλέον πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ μας:

    Το τακτικό (προγραμματισμένο) δρομολόγιο γίνεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Το C-130 πηγαίνει από Ελευσίνα-Σκύρο-Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη-Ελευσίνα.

    Το δρομολόγιο δεν ήταν τακτικό αλλά μπήκε συγκεκριμένα για να μεταφέρει τον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) και άλλους επιτελείς στη Θεσσαλονίκη. Άρα ηταν αποκλειστικά και μόνο για δημόσιες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι ειναι το διασταυρωσα και εγώ τα τακτικα δρομολόγια ειναι Δευτέρα και Παρασκευή,άρα αυτός ήρθε Πέμπτη καθαρά για δημόσιες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.