Δεν μπορεί να περάσει κανείς από τα σκουπίδια
Περιγράψαμε αρκετές φορές την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις πέντε τον αριθμό σκάλες με τις οποίες μπορεί κανείς να κατέβει από την οδό Πολυτεχνείου στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας. «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» για τους αρμόδιους, που δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον, με συνέπεια να συνεχίζεται το ίδιο χάλι, όπως μέχρι σήμερα.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί, είναι η φωτογραφία που πήραμε σήμερα το πρωί  και δείχνει τη μεγάλη σκάλα, λίγο πριν την Ιχθυόσκαλα, που ξεκινάει δίπλα από τη Roma Pizza. Δεν χρειάζονται λόγια για να σχολιάσει κανείς το άθλιο θέαμα. Και μετά μιλάμε για πολιτική προσέλκυσης επισκεπτών στη Μηχανιώνα και τις άλλες δημοτικές κοινότητες του δήμου Θερμαϊκού. Χάλι απερίγραπτο….
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.