Με επιστολή που απευθύνεται στην ΔΗΠΠΑΚΥΘ και στη ΔΗΚΕΘ αλλά κοινοποιείται στους πάντες (φυσικά και στον Δήμαρχο), ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Βογιατζής δηλώνει αδυναμία να διαθέσει προσωπικό από την υπηρεσία καθαριότητας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση και προετοιμασία των διάφορων εκδηλώσεων συλλόγων του Δήμου. Η επιστολή:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ -



ΠΡΑΣΙΝΟΥ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ



ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ






ΠΡΟΣ:

1. Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας,

 

     Παιδείας και Πολιτισμού

 

2.ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

 

     (προς ενημέρωση φορέων του Δήμου)


ΚΟΙΝ:

  - Δήμαρχος Θερμαϊκού

 

  -Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών

   Υπηρεσιών

  -Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και

   Πολιτικής Προστασίας

  -Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής

   Ανάπτυξης

  -Γενικός Γραμματέας

  -Πρόεδροι Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων

  -Επόπτες Καθαριότητας


      ΘΕΜΑ      
:
«Διάθεση προσωπικού καθαριότητας Δήμου Θερμαϊκού»

            
 Κύριοι,
Έχοντας υπ’ όψιν:
-       τον μειωμένο αριθμό υπαλλήλων στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια,
-       τις αυξημένες ανάγκες για καθαριότητα λόγω της θερινής περιόδου και της αύξησης των κατοίκων και των επισκεπτών στο Δήμο μας,
σας ενημερώνουμε ότι η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέτει το προσωπικό της για την προετοιμασία και την οργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου μας.
Προκειμένου να διατηρηθούν οι χώροι καθαροί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των εκδηλώσεων, παρακαλείστε όπως μας ενημερώνετε εγκαίρως για τις ημερομηνίες αυτών.
Στηριζόμενοι στην έως τώρα άριστη συνεργασία μας, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Με εκτίμηση


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Ανακύκλωσης και Καθαριότητας




Κωνσταντίνος Βογιατζής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ3 Ιουλίου 2012 στις 11:49 μ.μ.

    ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ,,ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ,,,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ,,,Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΕΜΑΘΕ.....ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ,,ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Α ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΛΥΣΕΙΣ,, ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑΜΕ ΕΘΕΛΩΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.