Ο Devi Lal όμως από την Ινδία κάνει την πιο αηδιαστική δουλειά στον κόσμο.. Ποια; Είναι δύτης… βόθρων! Για 3,5 δολάρια την ημέρα υποχρεούται να κάνει καταδύσεις σε βόθρους στο Νέο Δελχί με σκοπό να τους ξεβουλώσει!

Μάλιστα ο 43χρονος Ινδός ως μπόνους παίρνει ένα μπουκάλι αλκοόλ για να ξεγελάσει την όσφρησή του πριν ξεκινήσει την κατάδυση…Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη πρακτική απαγορεύεται με νόμο από το 1993. Ωστόσο η κυβέρνηση ακόμη και σήμερα χρησιμοποιεί εργάτες για να καθαρίζουν με αυτόν τον τρόπο τους βόθρους.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι η πολιτεία δεν παρέχει στους εργάτες προστατευτικές στολές και έτσι αυτοί αναγκάζονται να καταδύονται στους βόθρους φορώντας μόνο... το εσώρουχό τους!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.