Για μια ακόμη φορά, βλέπουμε ένα έργο που έχουμε ξαναδεί.
Άλλα να λένε προεκλογικά, για να κλέψουν τη ψήφο του λαού, και άλλα κάνουν μετά…
Ο στόχος τους είναι πια ξεκάθαρος:

Φτωχαίνουν, εξαθλιώνουν και τρομοκρατούν το λαό, κάνοντας καθημερινά πλύση εγκεφάλου, προσπαθώντας να τον έχουν φοβισμένο, συνένοχο και σε απόγνωση, άρα αδύναμο να αντιδράσει.

Συγχρόνως ξεπουλάνε όλη την περιουσία του Δημοσίου, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και στρατηγικού χαρακτήρα με διπλό σκοπό : Να πλουτίσουν τους ''επενδυτές-πιράνχας'' και να στερήσουν τη χώρα από κάθε δυνατότητα ανάπτυξης, έτσι ώστε να παραμείνουμε προτεκτοράτο των ξένων δανειστών, με τους Ελληνες σκλάβους στην πατρίδα τους, να δουλεύουν με σκυμμένο το κεφάλι για ένα κομμάτι ψωμί...

Καταλάβαμε πολύ καλά, ότι όλα όσα πληρώνουμε πηγαίνουν στους τοκογλύφους-δανειστές μας, σ' ένα βαρέλι δίχως πάτο, γιατί με απλά μαθηματικά τα νούμερα δε βγαίνουν.
Και ενώ το κράτος δεν πληρώνει καμμία οικονομική του υποχρέωσή  σε κανέναν Έλληνα, (χρωστάει σε ιδιώτες,ασφαλιστικά ταμεία,νοσοκομεία,φαρμακεία,σχολεία,φορείς πρόνοιας κ.λ.π.), εκφοβίζει τους πολίτες με φυλάκιση και κατάσχεση των περιουσιών τους για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ.
Όλα αυτά για να πάρουμε την επόμενη δόση των 31δις ευρώ, από τα οποία τα 23,8 δις θα δοθούν στις τράπεζες και τα υπόλοιπα θα πάνε στην συντριπτική τους πλειοψηφία για τοκοχρεωλύσια.

Απέναντι σ αυτήν την κατάσταση

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Καλούμε τους πολίτες να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να συμμετέχουν ενεργά:

Ή θα είναι με αυτούς που εξαθλιώνουν τη ζωή μας και υποθηκεύουν το μέλλον μας ή θα είναι με τους ανθρώπους που καταστρέφονται.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε όλους όσους χτυπιούνται από την κρίση, που δημιούργησαν αυτοί που μας κυβερνούν.

Καμμία κατάσχεση ή ποινική δίωξη σε όσους δεν πληρώνουν τα χαράτσια τους.

ΚΑΜΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ !

                                     ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ...                                        

                                                             ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!!



ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.