Τι την ήθελε την διάψευση ο κ. Αλεξανδρής..... Προφανώς δεν περίμενε ότι θα αποκαλύπτονταν η αλήθεια (όπως τουλάχιστον την λέει η συνομιλήτριά του, η νεαρή βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ κ. Μάρκου).

Για την ιστορία να πούμε πως με δήλωσή του ο Δήμαρχος Θερμαϊκού χαρακτήρισε "παραμύθια της Χαλιμάς" τα όσα του καταλογίστηκαν ότι είπε σχετικά με την επιθυμία του για μετακίνηση του Κέντρου Υγείας από τη Μηχανιώνα στην Περαία (Διαβάστε σχετική ανάρτηση ΕΔΩ). 

Πριν προλάβει όμως να "στεγνώσει" το ψηφιακό μελάνι της ανάρτησης ήρθε η δήλωση της βουλευτίνας που αφήνει έκθετο τον Δήμαρχο: 
«Πράγματι συναντήθηκα με το Δήμαρχο Θερμαϊκού την Δευτέρα που μας πέρασε, με δική μου πρωτοβουλία, για να ενημερωθώ για τα προβλήματα του Δήμου και να βοηθήσω όπως μπορώ. Ανάλογες συναντήσεις έχω κάνει με όλους τους δημάρχους της περιφέρειάς μου χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήσαμε ´ήταν και το μέλλον του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας. Είναι προφανές πως ούτε κασετόφωνα ούτε κάμερες παίρνω μαζί μου στις συναντήσεις αυτές. Ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά τί μου είπε για το θέμα του Κέντρου Υγείας. Αν επέλεξε να το ξεχάσει για δικούς του λόγους, αυτό δεν με αφορά. Πάντως, όποιος έχει επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας και έχει δει την κατάσταση που επικρατεί στον προαύλιο χώρο, τις ελλείψεις σε γιατρούς και υλικά, μπορεί να καταλάβει το όποιο ενδιαφέρον του κ. Δημάρχου για το Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας».

Ποιον να πιστέψετε; Αποφασίστε ....

Ακτιβιστής

Η δήλωση της κας Μάρκου έγινε εδώ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.