ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΠΠΑΖΑΘ ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΞΑΝΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.

ΤΑ ΖΩΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ ΜΙΑΣ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΠΠΑΖΑΘ.

ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΠΠΖΑΘ ΕΙΝΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.