Μια ακόμη πρόταση αλληλεγγύης και στήριξης ευπαθών ομάδων της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού φαίνεται πως βρίσκεται στη φάση της υλοποίησής της  αφού αγκαλιάστηκε   τόσο από τους επαγγελματίες υγείας (που προσέφεραν τις γνώσεις και μέρος του χρόνου τους), όσο κυρίως από συμπολίτες μας  τους οποίους στοχεύει να συνδράμει στην ιδιαίτερα δύσκολη και σκληρή χρονική περίοδο που διερχόμαστε.

Πρόκειται για το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας κάλυψης ανασφάλιστων συνδημοτών μας.
Είναι έτοιμη πλέον μια ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, οδοντιάτρων και εργαστηρίων (αιματολογικών, φυσικοθεραπευτικών) να δεχθεί στους επαγγελματικούς τους χώρους ΔΩΡΕΑΝ ένα ορισμένο αριθμό ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ασθενών, ανά μήνα.
Για την διακίνηση των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας (ραντεβού και πληροφορίες) έχει συσταθεί μια γραμματειακή επιτροπή της Πρωτοβουλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από 10 - 1 μμ και από 5 - 7 μμ να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6948539079 και 6076750004.

Προς τον σκοπό αυτό η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του προγράμματος Πρωτοβάθμιας Ιατροφαρμακευτικής Κάλυψης Ανασφάλιστων Συνδημοτών μας.


Ενημερώνει και καλεί συμπολίτες μας, που στερούνται πρόσβασης στη Πρωτοβάθμια Δημόσια Περίθαλψη, να απευθύνονται στην γραμματεία υγείας της Πρωτοβουλίας (τηλ. 6948539079 και 6076750004, ώρες 10 - 1 μμ και 5 - 7 μμ) για να ρυθμίζουν ραντεβού με γιατρούς και επαγγελματίες υγείας  που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο πρόγραμμα.


Η Πρωτοβουλία ευχαριστεί τους γιατρούς και επαγγελματίες υγείας της περιοχής μας που, επιδεικνύοντας ευαισθησία, κατανόηση και αγάπη για τον συνάνθρωπο, διέθεσαν τις γνώσεις τους, τον χώρο τους και τον πολύτιμο χρόνο τους για την κάλυψη των Ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Αναμένει ακόμη την ανταπόκριση και άλλων λειτουργών υγείας για συμμετοχή στο πρόγραμμα, που ενδεχομένως δεν έχουν ενημερωθεί.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.