Η  ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ του 2ου ΓΕΛ ΠΕΡΑΙΑΣ και τον ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της Β΄  ΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ. ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ προγραμματίζει αθλητικές διοργανώσεις για την σχολική χρονιά 2012-2013.


     Ξεκινώντας θα διοργανωθεί το

     2Ο  ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΣΚΑΚΙΟΥ  ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ & ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.

     Σε αυτό θα συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα 6 Γυμνάσια (1ο , 2ο Περαίας, Ν. Επιβατών, 1ο, 2ο Μηχανιώνας, και Επανωμής)και τα 6 Λύκεια (1ο Ν. Επιβατών, 2ο Περαίας, Επανωμής, ΕΠΑΛ, Μηχανιώνας και ΕΠΑΣ)   του Δήμου μας.

Θα διεξαχθεί την
      Κυριακή 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
          στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΑΙΑΣ   στις 10.00 πμ

     Θα περιλαμβάνει ομάδες των 10 ατόμων ανά σχολείο (6 βασικοί – 4 αναπληρωματικοί παίχτες) με ελάχιστη υποχρεωτική συμμετοχή ενός κοριτσιού. Θα γίνουν 4-5 γύροι διάρκειας 15΄ανά παίχτη (συνολικά 30΄ /παρτίδα).
     Για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διοργανωθούν εσωτερικά τουρνουά σε κάθε σχολείο που το επιθυμεί ώστε να αναδειχθεί η ομάδα του. Σε αντίθετη περίπτωση απλώς θα μπορεί το σχολείο να δηλώσει την 10άδα  του ως τις 20.12.2012.

     Το τουρνουά θα διεξαχθεί με την υλικοτεχνική υποστήριξη του Σκακιστικού Ομίλου Θερμαϊκού ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και του κ. Χρήστου Ιβάνοβιτς.  
     Tο πρωτάθλημα είναι από την αιγίδα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ όπως άλλωστε και κάθε προηγούμενη χρονιά θεωρώντας ότι σε αυτήν την προσπάθεια σημαντικό παράδειγμα αποτελεί η συνεργασία όλων των φορέων ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΓΟΝΕΩΝ-ΔΗΜΟΥ  για την συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών μας.

     Για την άνοιξη προγραμματίζεται το 3ο ΔΙΑΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟ και το 2ο ΔΙΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΒΟΛΛΕΥ- ΜΠΑΣΚΕΤ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- ΤΕΝΝΙΣ).
     Η επιθυμία όλων μας είναι να γίνουν τα πρωταθλήματα αυτά ΘΕΣΜΟΣ και να διοργανώνονται κάθε χρόνο.
    
        Υπεύθυνοι διοργάνωσης ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ/ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΑΙΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ  τηλ. 6944 572972 και
1ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΑΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ ΣΑΝΣΗ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.