Τον Αντώνη Ζαβέρκο, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θερμαϊκού, φιλοξενεί ο Ακτιβιστής στην ραδιοφωνική   εκπομπή την προσεχή Τρίτη 12/2 στις 10.30 το πρωί από την συχνότητα του City International 106.1 FM.

Ο κ. Ζαβέρκος θα βρίσκεται στο στούντιο του 106.1 και θα υπάρχουν ανοιχτά τα τηλέφωνα  ώστε να μπορέσουν να επικοινωνούν  οι ακροατές ζωντανά για να υποβάλλουν  ερωτήσεις (τηλ. 2310 444000)
Ο κ. Ζαβέρκος, να θυμίσουμε, είναι ο δημοτικός σύμβουλος που δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Και το έχει αποδείξει τόσο με τις καταγγελίες για τα "μαύρα", τη σύγκρουση με την Πρόεδρο της ΤΕΘ και την μομφή που κατέθεσε αλλά και με την ανεξαρτητοποίησή του με αναφορές στην κακή λειτουργία της παράταξής του και ειδικά στον επικεφαλής κ. Παράσχου.
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 10.30 όλοι ακούμε Ακτιβιστή στον 106.1 FM 
Τώρα η ενημέρωση στον Θερμαϊκό και στην Θέρμη έχει ΦΩΝΗ!!!!

Και φυσικά 24 ώρες το 24ωρο τα πάντα μεταδίδει το radio - activistis http://activistis.listen2myradio.com/  και με πολύ καλή μουσική.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.