Χωρίς προσκεκλημένο στο στούντιο, αλλά με   ανασκόπηση και σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής αλλά και τοπικής επικαιρότητας κύλησε η σημερινή 16η εκπομπή του Ακτιβιστή από την συχνότητα του City International, 106.1.
Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Βαγγέλη Βαλάση, ιδιοκτήτη του ΗΧΟΡΑΜΑ και διοργανωτή του Μουσικού Φεστιβάλ στον Θερμαϊκό, και η ενημέρωση για την μεγάλη μουσική εκδήλωση του Σαββάτου στο ΚΑΠΠΑ με τη συμμετοχή  εννέα μουσικών νεανικών συγκροτημάτων αποδείχτηκε  χρήσιμη αν κρίνουμε από την ανταπόκριση που έχουμε από φίλους που παρακολούθησαν την εκπομπή.
Στηρίζουμε την καλή πολιτιστική προσπάθεια του κ. Βαλάση και των νεανικών τοπικών groups που με ένα συμβολικό εισιτήριο αποσκοπεί και σε ενίσχυση του ΚΑΠΠΑ 2000.

Ακολουθεί το ηχητικό αρχείο:


Σημείωση: Όλες οι συνεντεύξεις στο City International αναμεταδίδονται από το radio - activistis (http://activistis.listen2myradio.com/). Τα βράδια "παίζουμε" καλή μουσική !!!!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.