Η σημερινή παρουσία  του κ. Αντώνη Ζαβέρκου στην εκπομπή του Ακτιβιστή στον City International, 106.1 FM, έδωσε αρκετές ειδήσεις. Με αμεσότητα και χωρίς προσπάθεια να καλύψει γεγονότα και καταστάσεις πληροφόρησε τους ακροατές για τις απευθείας αναθέσεις της Διοίκησης σε συγκεκριμένο τοπογραφικό γραφείο με πολλαπλάσιο τίμημα και ανέφερε ονόματα και ποσά (34.000 δόθηκαν αντί των 3.500 ευρώ). Μάλιστα μας είπε πως  οι θιγόμενοι σκέφτονται να κινηθούν και δικαστικά εναντίον του Δήμου.

Αποδείχθηκε καταπέλτης για τον κ. Παράσχου, μη διστάζοντας να του προσάψει ότι από αντίπαλος του κ. Αλεξανδρή μεταμορφώθηκε σε ένθερμο στυλοβάτη του.

Αποκάλυψε ότι στον Δήμο Θερμαϊκού επιβλήθηκαν ήδη 2 πρόστιμα από το ΙΚΑ, για την μαύρη εργασία, ύψους 5.700 ευρώ. Και χαρακτηριστικά μας πληροφόρησε ότι αναμένονται και διοικητικές κυρώσεις σε αντιδημάρχους που εμπλέκονται και που τους έκανε "να χάσουν τον ύπνο τους".

Δήλωσε ότι αναμένει ενδεχόμενη παρέμβαση της Περιφέρειας σχετικά με την κακή λειτουργία της Τουριστικής Εταιρείας Θερμαϊκού. Και πληροφόρησε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της Επιχείρησης.


Και βέβαια η μεγάλη είδηση ήταν η εξαγγελία της νέας κυοφορούμενης δημοτικής παράταξης, η οποία τον Μάρτη θα πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση με καλεσμένους όλους τους δημοτικούς συμβούλους και θα δώσει στη δημοσιότητα το μανιφέστο της. Παράταξη που θα συμμετέχουν και οι κκ Στεφανίδης, Λιόλιος, Φερβελή και Καριώτης αλλά και άλλα στελέχη που δεν έγιναν γνωστά.

Τι είπε για τον Καζάκη, Αλεξανδρή, Παράσχου, Νέα Δημοκρατία ....

Γίνανε τηλεφωνικές παρεμβάσεις ακροατών που άλλοι στάθηκαν θετικά στα λεγόμενα του κ. Ζαβέρκου και κάποια μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών που επιβεβαίωσαν τα όσα είπε για τον κ. Παράσχου. 

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη σημερινή συνέντευξη:



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.