Μια καλή συζήτηση (που απείχε από το να χαρακτηριστεί ως συνέντευξη) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ακροατές του 106.1 City International,  στη σημερινή εκπομπή του Ακτιβιστή  με καλεσμένο τον κ. Τατιανό Μάγγο.

Χωρίς να βγάλει ειδήσεις,  κατέθεσε κρίσεις, προτάσεις αλλά και ιδέες για την λειτουργία της Δημοτικής αρχής Θερμαϊκού.
Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κάποιον που θα  συμπράξει με τον Γιάννη Αλεξανδρή (βλέπε Νίκος Παράσχου).
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γιώργο Τσαμασλή, αν τελικά επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητά του για την Δημαρχία Θερμαϊκού.
Συμβούλευσε αυτούς που εκδηλώνουν επιθέσεις ενάντια στους μπλογγερς να φροντίσουν να διαχειρίζονται καλύτερα τις κρίσεις και επικρίσεις των τελευταίων και να ασχολούνται περισσότερο με τα υπαρκτά προβλήματα παράγοντας έργο.
Έδωσε εύσημα στον Κώστα Μπάρμπα, τον νέο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας για το έργο που κάνει ενώ σχολίασε αρνητικά την ανακύκλωση προσώπων (συχνά αποτυχημένων) σε άλλα οφίτσια.
Θεωρεί πως μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα ο "πολιτισμός" και ιδιαίτερα  θα πρέπει η ΤΕΘ να φροντίσει να "φέρει" επισκέπτες και τον χειμώνα στην περιοχή και διαφώνησε πως θα πρέπει το γραφείο κηδειών του Δήμου να σχετίζεται με τον Τουρισμό και την Τουριστική επιχείρηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "η Τουριστική επιχείρηση δεν πρέπει να κάνει κηδείες".
Μίλησε για τον ΣΟΘ "Φιλοξενία", τον σκακιστικό σύλλογο Θερμαϊκού και δήλωσε, ως Πρόεδρός του, ευτυχής για την πορεία τόσο του προγράμματος εκμάθησης όσο και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ακούστε όλη τη συζήτηση:


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

16 comments:

  1. Πολιτιστικό έργο επιπέδου μαζορέτας...

    Μεγάλη επιτυχία! Ο Μίμης Πλέσσας μετά από την Άνω Μαγούλα, ήρθε και στο Δήμο Θερμαϊκού!! Φοβερή αποκλειστικότητα!
    Συγχαρητήρια στο κ. Μάγγο για το κοινωνικό του έργο, αφού βοήθησε τον κ. Πλέσσα να συμπληρώσει τα τελευταία ένσημα για τη σύνταξη.

    Πάντως, η αχαριστία των δημοτών δεν έχει όρια. Να μην εκλέξουν ξανά τέτοιο ταλέντο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας πει ο Μάγγος γιατί τον κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο να δώσει εξηγήσεις για τον Παραμυθόκοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγγο, μας έχει ζαλίσει τον έρωτα!!

    Όχι άλλο κάρβουνο, γύρνα πίσω στη φωλιά σου και κρύψου να μην τρομάζεις τον κόσμο.

    Προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ψεύτικες και κακόβουλες κριτικές χορτάσαμε. Μπορεί οι δημόσιες τοποθετήσεις μου να ενοχλούν μερικούς εραστές της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά με λίγο ξίδι θα τους περάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μάγγος έκανε έργο και εσείς λέτε ότι θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιος είναι αυτός ο άσχετος άγνωστος που κατηγορεί χωρίς να ξέρει τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να προσβλξθεί η νοημοσύνη κάποιου, πρέπει πρώτα υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι ενοχλούνται από τον "Δημότη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχε χάρη που έχουν ακριβήνει οι ντομάτες και τα αυγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακούγοντας όλες τις μέχρι τώρα συνομιλίες του κου Ιβάνοβιτς με τους ασκούντες Διοίκηση ή Αντιπολίτευση, κάνω μία κρίσιμη διαπίστωση.
    Αν δεν παίζεις σκάκι, όποιος και να είσαι, "την έβαψες".
    Χρήσιμη συμβουλή συνεπώς, προς όλους τους ασχολούμενους με τα δημοτικά πράγματα : O μόνος τρόπος για να έχεις απέναντί σου έναν γλυκύτατο κύριο Ιβάνοβιτς, είναι να είσαι μέλος του σκακιστικού συλλόγου, όπως ο κος Μάγγος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακούγοντας όλες τις μέχρι τώρα συνομιλίες του κου Ιβάνοβιτς με τους ασκούντες Διοίκηση ή Αντιπολίτευση, κάνω μία κρίσιμη διαπίστωση.
    Αν δεν παίζεις σκάκι, όποιος και να είσαι, "την έβαψες".
    Χρήσιμη συμβουλή συνεπώς, προς όλους τους ασχολούμενους με τα δημοτικά πράγματα : O μόνος τρόπος για να έχεις απέναντί σου έναν γλυκύτατο κύριο Ιβάνοβιτς, είναι να είσαι μέλος του σκακιστικού συλλόγου, όπως ο κος Μάγγος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακούγοντας όλες τις συνομιλίες του κου Ιβάνοβιτς με τους εκπροσώπους, τόσο της Διοίκησης, όσο και της Αντιπολίτευσης, έκανα μία κρίσιμη διαπίστωση:
    Αν δεν γραφτείτε στον Σκακιστικό Σύλλογο να μάθετε σκάκι, δεν θα έχετε ποτέ την ευτυχία να αντιμετωπίσετε έναν τόσο "γλυκό" κο Ιβάνοβιτς, όπως στην συνομιλία του με τον κο Μάγγο.
    Βουρ λοιπόν, γιατί αλλιώς την "βάψατε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε βαρέθηκες ακόμη ανώνυμε συκοφάντη; Κοντεύεις να κάνεις τη συγκεκριμένη ανάρτηση πρώτη σε επισκεψιμότητα. Σε πείραξε και το σκάκι τώρα; Παίζω και τάβλι τελευταία. Α, πίνω και κανένα κρασάκι και λίγο τσίπουρο.
    Αν νομίζεις ότι ο Ιβάνοβιτς μου "χαρίζεται" λόγω σκακιού είσαι μακριά νυχτωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνέχισε με το τάβλι και παράτα το σκάκι...Ταιριάζει καλύτερα με το πνευματικό σου επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ο Μάγγος έκανε έργο"

    Γελάει ο κόσμος ρε παιδιά με αυτές τις ατάκες. Και το χιούμορ έχει τα όρια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ3 Μαρτίου 2013 στις 4:48 μ.μ.

    Με τον Τατιανο Μαγκο εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια.διατελεσαμε και οι δυο προεδροι του πολιτιστικου κεντρου του δημου,με διαφορετικες διοικησεις.Ειχαμε εντονη αντιπαραθεση στην φιλοσοφια των δημοτικων δρωμενων...διαφωνησα ανοιχτα μαζι του οπως και αυτος μαζι μου. στην συνεργασια μας στο πολιτιστικο κεντρο καθησαμε και βρηκαμε μια φορμουλα συνεργασιας η οποια θα βοηθουσε τους δημοτες να συμμετεχουν στα πολιτιστικα δρωμενα.Το τι καταφεραμε ας το κρινουν οι πολιτες..παντως πιστεψτε με αυτες ηταν οι δυνατοτιτες μας,,,αυτα τα μεσα ειχαμε ετσι προχωρησαμε.Ομως ειναι αδικο σημερα μεσα απο την ανωνυμια,,χωρις επιχειρηματα..με γλωσα χλευαστικη να απαξιωνουν εναν αιρετο, εναν οικογενειαρχη,εναν δασκαλο. εναν κακο η καλο πολιτη που τολμησε να συμμετεχει στα κοινα.Αυτη η ανωνυμια,,κρυβει απο πισω κομπλεξικα ατομα ΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΤΣΙΝΑ. Λοιπον ο Τατιανος στο περασμα του Δημιουργισε τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ,Εκανε την αρχη με το καρναβαλι στον θερμαικο,(αν και προσωπικα διαφωνησα)οργανωσε μερικες συναυλιες και θεατρικες παραστασεις (αναλογα τα κονδυλια καλες ηταν)εδωσε την μαχη του μεσα απο τις επιτροπες για την παιδεια,,ηταν τιμιος. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.