Δύο ενεργούς πολίτες που εκπροσώπησαν συλλογικότητες και εθελοντικές ομάδες της περιοχής του Θερμαϊκού φιλοξένησε ο Ακτιβιστής στις τελευταίες του ραδιοφωνικές εκπομπές από τον City International 106.1 FM.
Την Πέμπτη 21/2 προσκεκλημένος ήταν ο κ. Μιχάλης Καραγιαννίδης εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία, τις δράσεις και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς της Πρωτοβουλίας, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στην κατάσταση που βιώνουμε και την αναγκαιότητα να ανατραπεί το συντομότερο δυνατόν η τρικομματική κυβέρνηση του μνημονίου και της υποτέλειας.

Ο κ. Σάββας Πασχαλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Τρίτης 26/2 εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Εθελοντών Μεσημερίου, μια νέα ομάδα εθελοντών που δραστηριοποιείται στο Μεσημέρι και με παρεμβάσεις και δράσεις προσπαθεί για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής αλλά και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής τους.


Ακούστε τις εκπομπές:
Πέμπτη 21/2, με φιλοξενούμενο τον κ. Καραγιαννίδη Μιχάλη:


Τρίτη 26/2, με προσκεκλημένο τον κ. Πασχαλίδη Σάββα:

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.