Το παρακάτω κείμενο κατατέθηκε στο Προεδρείο του ΔΣ Θερμαϊκού την Πέμπτη 21/1/13 και δηλώνει την αντίθεση της Πρωτοβουλίας ως προς την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στα όρια Αγίας Τριάδας και Ν. Επιβατών:

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο,

Πρόεδρε και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Ως κάτοικοι και δημότες Θερμαϊκού, που εκφραζόμαστε μέσα από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού,  σας καλούμε να απορρίψετε την εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (θέμα 18 της σημερινής συνεδρίασης).

18. Έγκριση της υπ΄αρ.45/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στην τροποποίηση και τοπική επέκταση σχεδίου στο Ο.Τ.1 του ρυμοτομικού σχεδίου Αγίας Τριάδας-Ν.Επιβατών Δήμου Θερμαϊκού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Β. Αθανασιάδης.

Είναι μια  εισήγηση που αφού την υπερψηφίστε και τροποποιήσετε το ρυμοτομικό σχέδιο, μειώνοντας το πλάτος της Λαμπράκη και της παραλιακής Κουντουριώτου τότε θα έχετε νομιμοποιήσει τις όποιες πολεοδομικές αυθαιρεσίες – παραβάσεις και έτσι θα μας βεβαιώσετε πως δεν διαθέτετε κανένα σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου.
Απλά θα θεωρούμε ότι νοιάζεστε για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων και αδιαφορείτε για την Ποιότητα Ζωής των κατοίκων αλλά και την συνολική Ανάπτυξη του Δήμου.

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού σας δηλώνουμε – σε περίπτωση που δεν εισακουσθούμε – θα πράξει ότι της είναι επιτρεπτό για να ακυρώσει την απόφασή σας.

Ν. Επιβάτες
21/2/2013
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.