Έναν αυτόκλητο  αλλά όχι  πρωτοφανέρωτο υποστηρικτή φαίνεται πως βρήκε η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού στο πρόσωπο του κ. Νίκου Παράσχου. Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον 100.6, επιβεβαίωσε - με τον αποκαλυπτικότερο τρόπο - την εκτίμηση του κ. Ζαβέρκου   για "αρραβώνα" του με τον κ. Αλεξανδρή. 

Ο επικεφαλής της Κοινωνίας των Πολιτών προσδιόρισε ως μια από τις αιτίες αποτυχίας της διοίκησης του Δήμου, μια ομάδα δημοτικών συμβούλων (ανεξαρτητοποιηθέντων - που δεν κατονόμασε) που όχι μόνο δεν δρουν εποικοδομητικά, αλλά βάζουν τρικλοποδιές στη διοίκηση του δήμου ώστε να μην παράγει έργο, χτυπώντας έτσι την ανάπτυξη του τόπου.


Έκρινε πως η λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας θα είναι η ανάθεση τμήματός της σε ιδιωτικές εταιρείες, αφού το προσωπικό δεν επαρκεί και είναι απίθανο να γίνουν προσλήψεις.

Προσδιόρισε ως κύρια προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών το άσχημο οδικό δίκτυο και τον ανεπαρκή ηλεκτροφωτισμό των δρόμων.

Πρότεινε την άμεση αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων από το δίκτυο ύδρευσης και θεωρεί πως για το πρόβλημα της αποχέτευσης Επανομής η διοίκηση έπραξε καλώς, ευελπιστώντας στην άμεση λύση του προβλήματος.

Για τον αθλητισμό έβαλε τις ενστάσεις και τα παράπονά του στη Διοίκηση αλλά έπλεξε το εγκώμιο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.