Ένας νέος άνθρωπος έφυγε χθες και κηδεύεται σήμερα  στις 4 το απόγευμα.
Ο Νίκος Μάντζαρης 47 ετών, ένας γερός άνδρας, υπέκυψε ξαφνικά και απροσδόκητα αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο, στον μικρό μοναχογιό, τους γονείς και την αδελφή του Νίκου.
Καλό σου ταξίδι.

Ο "Αχιλλέας Περαίας" εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Αχιλλέας Περαίας με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια του Νίκου Μάντζαρη πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή του παιδικού τμήματος Χρήστου, που σε ηλικία μόλις 47 ετών έφυγε αναπάντεχα σήμερα το πρωί από ανακοπή καρδιάς.
Η νεκρώσιμη ακολουθία του θα τελεστεί στον ιερό ναό της μεταμόρφωσης του Σωτήρα στην Άνω Περαία το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 και ώρα 16.00.
Συντετριμμένη η μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στη σύζυγο του Κατερίνα και το γιο του Χρήστο.
Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να παραστεί στην κηδεία και να καταθέσει στεφάνι σε ένδειξη τιμής, ενώ καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου να παραβρεθούν αποδίδοντας το δικό τους φόρο τιμής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.