Το στέκι της Πρωτοβουλίας, σε στιγμές δημιουργικότητας.
Με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σήμερα και  αύριο το απόγευμα σε εθελοντική εργασία στο χώρο των νέων της εγκαταστάσεων στην Ξενίου Διός και την Κυριακή στη νέα διάθεση προϊόντων που θα γίνει στο πάρκο του Μπαξέ.
Μαθαίνουμε βέβαια ότι θα εγκαινιάσουν και το στέκι της Πρωτοβουλίας με μουσική, κρασάκι και φαγητό που θα ετοιμάσουν όσα από τα μέλη συμμετάσχουν.
Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας:


Το Σάββατο στις 8 το βράδυ  καλούμε τα μέλη μας να γιορτάσουμε στον νέο μας χώρο στην Ξενίου Διός και Ησιόδου 2, στην Περαία.
Εγκαινιάζουμε με μουσική, μεζεδάκια και κρασάκι το στέκι μας.
Προηγουμένως όμως θα πρέπει να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές.

Έτσι καλούμε τα μέλη να βοηθήσουν στην τακτοποίηση του ρουχισμού που έχει συγκεντρωθεί. Γι' αυτό το λόγο σήμερα Πέμπτη στις 6 μμ αλλά και αύριο Παρασκευή στις 6 μμ θα έχουμε εθελοντική εργασία στον χώρο μας και χρειαζόμαστε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.


Μεγάλος αριθμός εθελοντών θα πρέπει να είναι διαθέσιμος από τις 8 το πρωί της Κυριακής στο χώρο του δημοτικού πάρκου των Ν. Επιβατών ώστε να συνδράμουν στην διάθεση των προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που θα γίνει από τις 9.00 έως τις 1.00 το μεσημέρι.


ΓΙΟΡΤΕΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για το τετραήμερο 28 έως και 31/3.


Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.