Δεν εξηγείται αλλιώς. Ή είδε κάποιο όραμα ή δέχθηκε "υπερπολύτιμες" συμβουλές από την τριάδα που κατευθύνει την ροή πραγμάτων στον Δήμο, ο κ. Αλεξανδρής. Και ενώ (μόλις πριν τρεις μέρες) αναδιέταξε τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων (βλέπε εδώ), και ανέθεσε την 6η Αντιδημαρχία στον κ. Γιάννη Τσακμάκα, σήμερα με νεώτερη απόφασή του αφαιρεί τα θέματα αθλητισμού και τα μεταβιβάζει στην αντιδημαρχία Παιδείας.

Και φυσικά κρίνοντας την "εξηγήσιμη" για μας ανακολουθία ή και επιπολαιότητα του Δημάρχου (που δημιουργεί μάλλον και δεν αμβλύνει ενδεχόμενες προστριβές μεταξύ των μελών της σπαρασσόμενης ομάδας του) θα πρέπει να τονίσουμε ότι :

  • η αρχικά αυξημένη ανάθεση αρμοδιοτήτων στον κ. Τσακμάκα κρίθηκε ιδιαίτερα θετικά από δημότες, δεδομένης της ιδιαίτερα επιτυχημένης συμβολής του στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του προεδρευομένου από τον ίδιο ΔΗΠΠΑΚΥΘ και συνεπικουρούμενου από τον ιδιαίτερα δραστήριο κ. Παναγιώτη Τροκάνα
  • η προηγούμενη αφαίρεση του αθλητισμού από την αντιδημαρχία Παιδείας στην οποία τοποθετήθηκε ο κ. Κώστας Βογιατζής, ουδένα φάνηκε να ενοχλεί (ή μήπως κάποιους από τη στενή ομάδα που φαίνεται πως άσκησαν πιέσεις προς τον Δήμαρχο;) ιδιαίτερα μετά την αποχώρησή του από την Καθαριότητα. Και βέβαια έχει γραφεί ότι η αποτυχία σε μια αντιδημαρχία δεν πρέπει να αποτελεί διαβατήριο για την ανάληψη μια άλλης (βλέπε καθαριότητα)
Θεωρούμε πως ο Δήμαρχος "κατάφερε" να μειώσει τα θετικά μια απόφασής του τροποποιώντας την και για μια ακόμη φορά να "πέσει σε λάθη".

Η νέα απόφαση Δημάρχου:


Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

1.Ανακαλεί την υπ’ αρ. 83/6.480/4-3-2013 απόφαση του ως προς τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Τσακμάκα του Νικολάου, από τον οποίο αφαιρείται η αρμοδιότητα της μέριμνας για θέματα αθλητισμού.

2.Τροποποιεί την υπ’ αρ. 83/6.480/4-3-2013 απόφαση του, ως προς τον τίτλο του Αντιδημάρχου κ.Κωνσταντίνου Βογιατζή του Αρχελάου, του οποίου ο τίτλος 
διαμορφώνεται πλέον σε Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού και του 
μεταβιβάζει την αρμοδιότητα της μέριμνας για θέματα αθλητισμού.

Η ισχύς της παρούσης απόφασης αρχίζει από 15/03/2013.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

ΥΓ 
1. Κάποιο πουλάκι μου είπε πως μόνο σαμπάνιες που δεν ανοίχτηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο όταν μάθανε ότι θα καθίσει στο σκαμνί του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο μέχρι πρόσφατα φερόμενος  ως διεκδικητής της Δημαρχίας κ. Τσαμασλής.

2. Άγνωστα παραμένουν τα συναισθήματα που προκάλεσε η εν λόγω παραπομπή στον άρτι διορισθέντα διευθυντή του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αντώνη Βουδούρη.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Λες να άνοιγαν πράγματι σαμπάνιες σε καιρό κρίσης μάλιστα ; Υπερβολές…
    Αφού όμως «ελευθερώθηκε» ο (ένδοξος) δρόμος για το δημαρχηλίκι, να μην ξεχάσουμε να ψηφίσουμε και ΄μεις εκ νέου τα…ίδια !

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.