Χιλιάδες απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικοί συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας και των περικοπών που έχουν υποστεί οι μισθοί και οι συντάξεις τους. Στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς το Σύνταγμα. 


Δείτε το βίντεο από την πορεία







Όταν έφτασαν έξω από τη Βουλή, οι στρατιωτικοί έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο
Δείτε το βίντεο







Κρατώντας σημαίες στα χέρια και με κύριο σύνθημα "ΟΧΙ στην Εξαθλίωση των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας" οι ένστολοι άρχισαν να κατακλύζουν την πλατεία από τις 16:00.



Μεγάλη δυναμική στην συγκέντρωση δίνει σύμφωνα με το onalert η παρουσία τριών Αρχηγών ΓΕΣ, και πρωτίστως του Κ. Ζιαζιά ο οποίος με την παραίτησή του έχει γίνει σημείο αναφοράς στο στράτευμα. (Διαβάστε στο onalert τη σχετική είδηση)



"Πολέμησα το 1940 για μία Ελλάδα ελεύθερη - Φωτιά και τσεκούρι στους Έλληνες πολιτικούς" από ένα βετεράνο του Β' Παγκοσμίου πολέμου.



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.