Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των μελών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού τις τελευταίες μέρες.
Ο πολυχώρος της Ξενίου Διός αποδεικύεται μέρα με τη μέρα το κατάλληλο εργαστήρι που καλλιεργεί και αναπτύσσει την αλληλεγγύη αλλά και την αντίσταση στον Θερμαϊκό.
Μεταμορφώνεται ως η μήτρα γέννησης του καινούργιου που θα αναδειχθεί σημαντικός παράγοντας άνδρωσης του κινήματος αντίστασης στην περιοχή.
Οι θεματικές επιτροπές συνεδριάζουν καθημερινά στο στέκι μας. Σήμερα το απόγευμα:
Η επιτροπή του Αντιρατσιστικής εκδήλωσης της Τετάρτης 20 Μαρτίου, συσκέπτεται και σχεδιάζει την προβολή αλλά και την εκτέλεση της εκδήλωσης. Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι καλούνται όλοι οι φίλοι και μέλη της Πρωτοβουλίας να συγκεντρωθούν στην Ξενίου Διός για το μοίρασμα της αφισέτας και της πρόσκλησης προς τους συνδημότες μας.
Η επιτροπή διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες οριστικοποίησε τα προϊόντα και τους παραγωγούς και η φόρμα παραγγελίας (ίσως και αύριο) θα αναρτηθεί στο μπλογκ, ώστε να αρχίσουν οι παραγγελίες.
Η επιτροπή για την επεξεργασία και κατάθεση της προσφυγής κατά την απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που τροποποιεί το ρυμοτομικό στο ΟΤ1 (περίπτωση ΣΑΝΤΑ) συνεδρίασε προκειμένου τις επόμενες ώρες να έχει έτοιμο το κείμενο που θα κληθούν να υπογράψουν κάτοικοι και να το υποβάλλει στην Περιφέρεια, ώστε να μπει φραγμός στην απόφαση - πρόκληση του ΔΣ.
Και φυσικά προχωράει και το μουσικό σχήμα με φίλους που συνεχίζουν τις πρόβες τους.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.