Δευτέρα στις 3 μμ, με το μάθημα της Γλώσσας και την Α' Γυμνασίου, ξεκινούν τα μαθήματα στο κοινωνικό Φροντιστήριο που δημιούργησε η Κίνηση Πολιτών Επανομής.

Σε μια αίθουσα, προσωρινά, δίπλα στο αρτοποιείο "Παραδοσιακό Καρβέλι" στην οδό Σχολείου (δρόμος προς την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου) και με δυο άλλες αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες στον πεζόδρομο της πόλης μας που θα τις χρησιμοποιήσουμε μόλις μπει το πρόγραμμα σε μια σειρά,  υλοποιούμε ένα εγχείρημα που δυστυχώς είναι σημείο των καιρών που διανύουμε.

Παρά τις αντιξοότητες και την αρνητική και ευθυνόφοβη στάση του Δήμου Θερμαϊκού - στον οποίο απευθυνθήκαμε πρώτιστα για βοήθεια - καταφέραμε, με την πρωτοφανή συμπαράσταση των εθελοντών εκπαιδευτικών - τριάντα τον αριθμό - και βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης το σύνθημα και στόχο :

"κανείς μόνος στην κρίση, κανείς μαθητής χωρίς βοήθεια".

το πρόγραμμα βρίσκεται εδώ...

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.