Είκοσι έξι (26) μέρες απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αίτησης για την επιστροφή μέρους από πληρωμένα ποσά των δημοτικών τελών σε συνδημότες μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την 511/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα δημοτικά τέλη μειώθηκαν κατά 35% για άτομα που ανήκουν στις κάτωθι ομάδες: Πολύτεκνοι, Άτομα με νοητική στέρηση, Νεφροπαθείς, Καρκινοπαθείς, Τυφλοί, Ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και Ανάπηροι.
Η απόφαση αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 1/1/2012 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν στον Δήμο τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 31/3/2013, προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό που θα προκύπτει από την μείωση του 35%, για το έτος 2012, μετά την έγκρισή του από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 2392330014 κα Αλεξάνδρα Μοναστηρλή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.