Ήρεμα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις στην επέτειο εορτασμού της 25ης Μαρτίου στον Θερμαϊκό, ημέρα της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας και αποτίναξης του οθωμανικού ζυγού.
Στην Περαία με ένα ελαφρά συννεφιασμένο καιρό παρέλασαν μπροστά από τους πολυάριθμους κατοίκους - που την παρακολούθησαν - αλλά τις τοπικές αρχές (που κατάργησαν την πατροπαράδοτη εξέδρα ώστε να μην προκαλούν αλλά και να βρεθούν κοντά στους πολίτες ;;) τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Θερμαϊκού, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, ομάδες προσκόπων και η ΕΘΟΠΑΚ.
Εμβατήρια παιάνισε η μπάντα του Δήμου Θερμαϊκού.
Η παρουσία της μαθήτριας που παρήλασε χωρίς παπούτσια, ενημερώνουμε του φίλους που μας έθεσαν το ερώτημα, οφείλεται σε ατύχημα και όχι σε συμβολική πράξη αντίδρασης για την κατάσταση που βιώνουμε.
















Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.