Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού σας ενημερώνει ότι η λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των τουριστικών πρακτόρων και λεωφορειούχων που μεταφέρουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Νομό Θεσσαλονίκης, σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου και αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου 2013 τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στον Δήμο Θερμαϊκού θα πραγματοποιούνται κανονικά από λεωφορεία και προσωπικό του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας που απρόσκοπτα παραχώρησε τα οχήματα και το προσωπικό της προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία γονιών και μαθητών.
Με την ελπίδα να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.