Η 21η του Μάρτη είναι παγκόσμια μέρα ενάντια στο ρατσισμό.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού καταγγέλλει τον ρατσισμό σε όποιες  μορφές εκδηλώνεται, από όπου κι αν προέρχεται.

Την Τετάρτη 20 Μάρτη οργανώνουμε μια γιορτή κατά του ρατσισμού   στο ΚΑΠΗ Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ με προβολή αντιρατσιστικών βίντεο, με μουσική από όλες τις χώρες μεταναστών και ντόπια αλλά και διεθνή κουζίνα με τοπικά φαγητά που θα προσφέρουν  φίλοι μας μετανάστες.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Καλούμε τους φίλους   συνδημότες να αγκαλιάσουν την αντιρατσιστική μας εκδήλωση και να διατρανώσουμε πως οι κάτοικοι Θερμαϊκού ( απόγονοι κυρίως μεταναστών) δεν θα ανεχθούμε την ανάπτυξη ξενοφοβικού και ρατσιστικού κλίματος απέναντι σε όποιες κοινωνικές ή ομάδες μεταναστών.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.