-       Ακαδημία Ανηλίκων για τις κατηγορίες OPTIMIST και LASER από 1/5/2013, σε ομάδες 6-8 ατόμων, για ηλικίες 7-15 ετών, με καθοδήγηση έμπειρης και μεθοδικής προπονητικής ομάδας. Στόχος είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας και του ναυταθλητισμού , ώστε να αναδειχθούν ταλέντα που θα στελεχώσουν την αγωνιστική ομάδα το Ν.Ο.Α.Θ. 
-       Ακαδημία Παράκτιας Ιστιοπλοΐας Ενηλίκων για MONOHULL και CATAMARAN, (μοναδική στην Β. Ελλάδα), με εξατομικευμένα μαθήματα από εξειδικευμένο προπονητικό προσωπικό, προσαρμοσμένα στο επίπεδο και στα ωράρια των συμμετεχόντων.
-       Ακαδημία Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης σε ομάδες 6-8 ατόμων, με έμπειρη προπονητική ομάδα, χορήγηση διπλώματος skipper κατόπιν εξετάσεων που διενεργούνται στο τέλος του εκπαιδευτικού κύκλου.

Ο Όμιλος είναι επίσης πρόθυμος να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του ως επισκέπτες, τους μαθητές των δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με τον υπέροχο κόσμο του ναυταθλητισμού.
Η πρόσκληση γνωριμίας με τον Όμιλο, ισχύει και για όλους τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού, ανεξαρτήτου ηλικίας, ο οποίος με το εκτεταμένο θαλάσσιο μέτωπο, αποτελεί το ιδανικό τόπο για να γνωρίσουν την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.
Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού βρίσκονται  στο τέλος της ακτής Περαίας, μεταξύ Ξενία και Πόρτο Άκρη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:     Τηλ:  2392028849, 6972323233
                                    e-mail : noathgr@yahoo.gr   και στο Face Book                            
ή στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α.Θ. ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 9:00-14:00 . 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.