Μέσα στον γενικό ορυμαγδό και την κατήφεια που τείνει να μας καταλάβει υπάρχει και ένας τομέας στον Δήμο Θερμαϊκού που λειτουργεί με ενθουσιασμό και ιδιαίτερα αποδοτικά.
Νομίζω ότι το τμήμα Πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ βρίσκεται στις καλύτερές του στιγμές. Η ποιότητα  και η ποσότητα των εκδηλώσεών του αλλά κυρίως η επιτυχία που σημειώνουν   μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως έχει αναπτυχθεί μια χημεία  - μεταξύ του  προσωπικού και των αυτοδιοικητικών παραγόντων που προΐστανται - που κατατάσσει το τμήμα Πολιτισμού στη γονιμότερη περίοδό του.
Μερικές φορές έχουμε την εντύπωση πως δεχόμαστε καταιγισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων. Και μάλιστα το ιδιαίτερο σημαντικό είναι πως είναι γενικά ανέξοδες ( με ελάχιστο κόστος). Αυτό ίσως θα πρέπει να γίνει οδηγός και για άλλες αντιδημαρχίες ή δημοτικές επιχειρήσεις που καλό θα είναι να "ανακαλύψουν" τρόπους παραγωγής αξιόλογου έργου με περιορισμένες δαπάνες. 

Οι παραπάνω σκέψεις πηγάζουν αβίαστα με τις σημερινές ανακοινώσεις των τελευταίων εκδηλώσεων: 

  • Το Πρόγραμμα Τοπικής Ιστορίας για τους μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων της Νέας Μηχανιώνας: «90 Χρόνια από την ίδρυση της Νέας Μηχανιώνας (1923-2013)». Με την οργάνωση και επιμέλεια του ιστορικού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κ. Θεοδόση Τσιρώνη
  • Το εργαστήριο Κλασικής Κιθάρας "Guitar Tales" το Σάββατο 20/4 στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου Μηχανιώνας και την Κυριακή 21/4 στο φουαγιέ του ΚΑΠΠΑ. Με την οργάνωση και επιμέλεια της κας Ευαγγελίας Παράσχου.


Και βέβαια δεν ξεχνάμε τις επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις που απολαύσαμε ("Απαγωγή της Σμαράγδως" και "Τα βουτήματα"). Παραστάσεις που οργανώθηκαν με την σκηνοθετική καθοδήγηση και την επιμέλεια της κας Πολυξένης Ζαπτιέ, που απ' ότι μαθαίνουμε ετοιμάζει τη νέα της δουλειά με την Θεατρική ομάδα “Εταιρεία Υποκριτών” που δημιούργησε. Μια θεατρική ομάδα που απαρτίζεται από ερασιτέχνες ηθοποιούς - δημότες του Θερμαϊκού.

Ούτε φυσικά λησμονούμε τις ενδιαφέρουσες εκθέσεις της Εικαστικής ομάδας "Θαλασσί" ( «Λούτρινα» κ.ά ) , που επιμελείται η εικαστικός του τμήματος κα. Ανδρονίκη Ράπτη. Στην οποία απ' ότι γνωρίζουμε οφείλονται κάποιες διακρίσεις που έλαβαν έργα των μαθητών της, διακρίσεις που αναμένουμε να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Με την προτροπή: Συνεχίστε έτσι !!!!

Και επίσης συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον αποχωρήσαντα πρώην Πρόεδρο κ. Γιάννη Τσακμάκα, όσο και στον διαδεχθέντα νυν κ. Παναγιώτη Τροκάνα.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

11 comments:

  1. τι σου κανει μια επισκεψη
    στο στεκι της πρωτοβουλιας.
    Τσακμακα ,αμεσως τσιμπησες
    τον καλο τον λογο
    απο τον Ιβανοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τσίμπημα θα οφείλεται στο καλό …δόλωμα !
    Θα ήταν ειδικό για λαυράκι, ποταμίσια λιανομαρίδα και…χταπόδι!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεχωμαστε καταιγισμο πολιτιστικων εκδηλωσεων? Πνιγηκαμε και δεν το πηραμε τουλαχιστων και ειδηση.Θα ηθελα μονο να ρωτησετε...ποσα ατομα (μονιμους υπαλληλους απασχολει σημερα το τμημα πολιτισμου...ποσες χιλιαδες ευρω δαπανηθηκαν για τους μισθους τους στα χρονια της θητειας του κ Αλεξανδρη,,,και επειτα να κανετε μια διαιρεση με τις εκδηλωσεις που πραγματοποιηθηκαν,,,τοτε θα παρετε μια γευση της πραγματικοτητας..πληρωνουμε θεατρολογο μουσικολογο εικαστικο ιστορικο,,(συμβασεις που προκυριχθηκαν επι προεδριας μου) ομως παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του προσωπικου περιμεναμε αλλα καλυτερα αποτελεσματα. Η αποψη μου ειναι οτι αν τα διοικητικα συμβουλια συντονιζαν οπως θα επρεπε αυτα τα αξιολογα ατομα θα υπηρχε εστω ενα πολιτιστικο σαλεμα.( ο Τροκανας ακομα δεν εχει κριθει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι

    μόνο έτσι μπορώ να ξεκινήσω να εκφράσω αυτά που θέλω να πω.
    Παρακολουθώ σαν ενεργός δημότης αρκετό καιρό τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας μέσα από διαφορές εκδηλώσεις οι οποίες ,αν και έχουν αρκετά κενά, φαίνεται η προσπάθεια που γίνεται με αποκορύφωμα θεωρώ το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο μιας κυρίας την οποία πολύ λίγοι την γνωρίζουν(Μαιρω Κεσεσιογλου).
    Διαβάζοντας το κείμενο, προσεκτικά, και καταλαβαίνοντας και εγώ ο ίδιος εκτιμώ την προσπάθεια αυτή του Δήμου μας, αφού οι περισσότερες εκδηλώσεις γίνονται χωρίς να πληρώνουμε κάποιο εισιτήριο αναλαμβάνοντας ο ίδιος ο Δήμος όλα τα έξοδα. Τώρα εάν αυτά γίνονται ανέξοδα, όπως αυτό αναφέρεται στο κείμενο, τότε είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    Λυπάμαι που βλέπω ανθρώπους που κατηγορούν λέγοντας ότι ποσό μεγάλο κόστος έχει η απασχόληση μόνιμου προσωπικού όταν και αυτοί ίδιοι δεν πλήρωσαν ποτέ εισιτήριο στις διάφορες εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να ψυχαγωγούνται δωρεάν.
    Λυπάμαι γιατί εμείς οι Έλληνες δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας και κάνουμε πάντα αυτό που ξέρουμε καλά δηλαδή να κρίνουμε και να βγάζουμε το μάτι του άλλου. Λυπάμαι ότι κάποιοι, σαν άνανδροι, στέλνουν μηνύματα ανώνυμα λέγοντας μια εξυπνάδα υποβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα του site, που τόσο απλόχερα αυτό τους προσφέρει με την δυνατότητα της ανωνυμίας, τακτική και αυτή ελληνική. Τέλος συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρξει πολιτιστικό σάλεμα κάτι που θα με χαροποιούσε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννης Τσακμάκας14 Απριλίου 2013 στις 10:41 π.μ.

    Πραγματικά είναι άξιο απορίας και ανάλυσης από ειδικούς ,πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος που προσέλαβε το συγκεκριμένο ,μόνιμο προσωπικό ,να κουνά το δάχτυλο στους επομένους επειδή τους πληρώνουν τους μισθούς τους ….. Πάντως είναι αλήθεια ότι το τμήμα πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ ,αποτελείτε από άριστους εργαζόμενους που τιμούν την θέση και τον μισθό τους με το παραπάνω και που δεν έχουν πλέον να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν. Ο απολογισμός των δράσεων του ΔΗΠΠΑΚΥΘ ,για το 2012 δημοσιοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 σε όλα τα μπλογκς του Δήμου μας , και μόνο όσοι δεν τον διάβασαν μπορούν να ισχυριστούν τις παραπάνω ανακρίβειες. Ο προϋπολογισμός του 2013 ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και από την αντιπολίτευση ,δείγμα της σοβαρής οικονομικής διαχείρισης και του σεβασμού που δείξαμε στα χρήματα των συνδημοτών μας. Τέλος ,ο «Ακτιβιστής» ο οποίος ως γνωστόν μας έχει ασκήσει δριμύτατη κριτική ,δίκαιη αλλά και άδικη κατά την γνώμη μου ,έχει εκφραστεί θετικά και στο παρελθόν για το όποιο έργο μας ,πολύ πριν επισκεφτώ με μεγάλη μου χαρά ,τις εγκαταστάσεις της Πρωτοβουλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπιζω να εχουμε δικαιωμα να εκφραστουμε ως πολιτες,ακομα και αν εχουμε διαφορετικη γνωμη.Τιμω τους συνεργατες του πολιτιστικου κεντρου,και ειμαι συμφωνος με την παρουσια τους.Απλως εκανα μια ερωτηση,,,,πειτε μας τον προυπολογισμο σας και επειτα διαιρεστε αυτα τα δεκαδες χιλιαδες ευρω με το τι εισπραξαμε πολιτιστικα?...αν ειστε ικανοποιημενοι απο το αποτελεσμα δεν θα σας ξαναενοχλησω.Ο ρολος του πολιτιστικου κεντρου ειναι συντονιστικος. Ειναι η ομπρελα που προστατευει τους δεκαδες πολιτιστικους τοπικους μας συλλογους,που πραγματικα με τα πενιχρα εσοδα παραγουν καθημερινα πολιτισμο (χοροδιες,θεατρικες ομαδες,μουσικα σχηματα ,αναβιωση εθιμων,χορευτικα,διαλεξεις,τμηματα δημιουργιας,βιβλιοθηκες,καταγραφη ιστοριας του τοπου,ιστορικο αρχειο της περιοχης,εικαστικες εκθεσεις κλπ)Εδω και χρονια περιμενουμε το κτιριο πολιτιστικο κεντρο που μενει στασιμο (το ενα του τμημα το ενοικιαζουμε στην alpha bank) , Περιμενουμε την εκδοση ενος βιβλιου για τον τοπο μας (στο παρελθον εκδοσαμε 6 βιβλια) περιμενουμε τουλαχιστον την συνεχεια της γιορτης των παραγωγων (στεμφυλων αποσταξη) που καταργηθηκε.Περιμενουμε την συνεχιση του καρναβαλιου (αν και υπαρχουν απο ορισμενους ενστασεις)περιμενουμε μια μεγαλη συναυλια ,μια ομαδικη εκθεση ζωγραφικης, μια παρουσιαση ολων των σχολων χορου, περιμενουμε να αξιοποιηθουν οι ανθρωποι της τεχνης που ειναι κατοικοι της περιοχης μας. Περιμενουμε την δραση της ομαδας που συγκροτηθηκε για την αναδειξη των αρχαιοτητων,περιμενουμε,,περιμενουμε... Σ αυτον τον συντονισμο κανω την καλοπροαιρετη κριτικη μου,που σ αυτο το σημειο εχω τις ενστασεις μου για την πολιτικη ηγεσια του πολιτιστικου κεντρου..Δεν εξεταζω αν ο Γιαννης ηταν καλο παιδι (που ειναι)επισημαινω οτι θα επρεπει να σκεφθει η ηγεσια διαφορετικα.Ενα φεστιβαλ ταινιων θερμαικου,ειναι η πιο ουσιωδης εκδηλωση του. ολα τα υπολοιπα μπορουν και τα κανουν ανετα οι τοπικοι συλλογοι. ΥΓ κυριε Ιωαννιδη ισως αθελα σας αφηνετε υπονοιες οτι αυτοι που κανουν κριτικη δεν πληρωσαν εισητηριο στις εκδηλωσεις,,δεν ξερω αν εισασταν ταμειας και τους εντοπισατε τους ατιμους...Σας πληροφορω οτι μερικοι που γνωριζω προσωπικα εβαλαν απο την τσεπη τους χιλιαδες ευρω για τον πολιτισμο της περιοχης και δεν καταδεχθηκαν ουτε τον νομιμο μισθο τους για τις υπηρεσιες τους στα κοινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσακμάκας Γιάννης14 Απριλίου 2013 στις 4:43 μ.μ.

    Οι δράσεις έχουν δημοσιευτεί , ο απολογισμός επίσης ,το ίδιο και ο προυπολογισμός του 2013 ,αν δεν θέλεις να χαρακτηρισθείς ανεύθυνος , κάνε τις μαθηματικές πράξεις σου ,και δημοσίευσε τες.... Όλα όσα περιγράφεις (χοροδιες,θεατρικες ομαδες,μουσικα σχηματα ,αναβιωση εθιμων,χορευτικα,διαλεξεις,τμηματα δημιουργιας,βιβλιοθηκες,καταγραφη ιστοριας του τοπου,ιστορικο αρχειο της περιοχης,εικαστικες εκθεσεις κλπ)έχουν ΟΛΑ ήδη πραγματοποιηθεί από το ΔΗΠΠΑΚΥΘ ,πολλές φορές σε συνεργασία με τους συλλόγους μας.Μήπως δεν τα παρακολουθησες ποτέ? Μεγάλες συναυλίες? Πανεύκολο και πολύ "πισάρικο" ,μήπως πρίν από λίγο δεν μας σχολίασες αρνητικά για τα χρήματα που δαπανούμε?Αυτά που περιμένεις να γίνουν ,τα μισά έχουν γίνει και τα άλλα μισά απαιτούν τετραπλάσιο προυπολογισμό.....Αν ,όπως λές θέλεις να είσαι καλοπροαίρετος ,τότε μπορείς να γίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα πολιτιστικο κεντρο δημου στοχο εχει την γεννηση φορεων πολιτισμου με την συσταση τμηματων τεχνης και με την προσφορα του στους δημοτες ποικηλης πολιτιστικης δρασης. Ανυψωνει το πνευματικο επιπεδο των κατοικων, και φιλοδοξει να καλλιεργησει τους δημοτες ωστε να εκτιμουν την ποιοτητα στα εργα πολιτισμου,και να απορριπτουν την υποκουλτουρα.ΤΟ πολιτιστικο κεντρο πραγματοποιει εκδηλωσεις για την διαδοση των γραμματων και τεχνων και ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ...Λοιπον φιλε Γιαννη Αρχιζουμε απο την στεγη. δεν υπαρχει..(μονο γραφεια για τους υπαλληλους ) παμε στα βασικα τμηματα ενος πολιτιστικου κεντρου..ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ.....μουσικα τμηματα εκμαθησης πιανο,ακορτεον,μονοδιας ,χορωδιας,,θεωρητικα μαθηματα και και παμε στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ... Μπαλετο συγχρονος χορος ,παραδοσιακοι χοροι.....και και ..παμε στο τμημα ΕΚΑΣΤΙΚΩΝ Αγιογραφια, ζωγραφικη, κοσμημα, γλυπτικη,βιτρω,κερι,και και και... παμε στη δημιουργια ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ,, Παμε στην ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. παμε στο στησιμο ΜΟΥΣΕΙΩΝ φυσ.ιστοριας κειμηλειων φωτογραφιας και και και.Παμε στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ... ανεξαρτητος χωρος με επισκεψεις μαθητων να αντλησουνκαθε πληροφορια για την μεγαλη ιστορια αυτου του τοπου...ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ. παμε ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ...Μπορω να γεμισω σελιδες για το τι θα μπορουσε να κανει μια διοικηση που να ειχε στο πετσι της και την καρδια της την λεξη πολιτισμος.ΦΙΛΕ Γιαννη δαπανηθηκαν για το πολιτιστικο κεντρο ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,και το αποτελασμα σε αντιστοιχΙα ΔΕΝ ειναι θετικο. (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΓΩ .Οχι απο εγωισμο,αλλα απο καλοπροαιρετη κριτικη,γιατι υπαρχουν ακομα ατομα που καταλαβαινουν και αναλυουν. Νομιζω οτι ΧΑΣΑΜΕ πολυτιμο χρονο απο κακο συντονισμο και απο κακες επιλογες προσωπων απο τον υπευθυνο Δημαρχο μας.ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΜΕΡΓΑΤΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσακμάκας Γιάννης15 Απριλίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

    Μάλλον ζούμε σε διαφορετικά κράτη ,ακουστήκαμε και οι δύο ,οι δημότες έβγαλαν συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας πούμε κάποια πράγματα, με το όνομά τους.

    Κατ΄αρχήν, να κάνω γνωστό σε όσους δεν το γνωρίζουν, ότι στηρίζω την παράταξη «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» του Γιάννη Μαυρομάτη, γιατί πιστεύω ότι είναι η άριστη λύση για τον Δήμο μας.

    Στην ζωή μου, έμαθα να λέω τα σύκα- σύκα και την σκάφη σκάφη.
    Θεωρώ λοιπόν, ότι είναι παλικαριά να αναγνωρίζεις στον αντίπαλό σου τα καλά που κάνει και να τον ψέγεις αυστηρά, για τα λάθη του και τις παραλείψεις του, όχι με σκοπιμότητες και διάθεση μικροπολιτική, αλλά με αποκλειστικό σκοπό την βελτίωση της πορείας του, για το καλό του τόπου.

    Απαγορεύονται όμως, αυτό επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός, τα χτυπήματα κάτω από την «μέση».

    «Χτυπήστε» ανελέητα τους αιρετούς, μην εμπλέκετε όμως τα άριστα στελέχη του Τμήματος Πολιτισμού, που κοσμούν με την παρουσία τους, τον Δήμο μας.
    Μακάρι, οι υπόλοιποι τομείς της Διοίκησης του Δήμου, να λειτουργούσαν με το 10% του τρόπου που λειτουργεί ο Πολιτισμός, θα είχαμε «απογειωθεί». Πράγμα, που δυστυχώς δεν συμβαίνει.

    Δεν μπορείτε να καταλάβετε, ότι στην προσπάθεια σας να «αρπάξετε» την ευκαιρία να βάλλετε κατά ριπάς εναντίον όλων, πικραίνετε ανθρώπους που έχουν την επιστημοσύνη την εμπειρία, την χαρά και το μεράκι να δημιουργήσουν όμορφα πράγματα ;
    Και είναι κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα. Και… το κρίμα στο λαιμό σας !

    Πέρα όμως από τα αδιαμφισβήτητα προσόντα τους, είναι ΟΛΟΙ τους και εξαιρετικοί χαρακτήρες.

    Στον τομέα του Πολιτισμού λοιπόν, έχουν γίνει πολλά βήματα μπροστά, με διάφορες εξαιρετικές εκδηλώσεις, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ΔΩΡΕΑΝ, από τις οποίες επειδή τις παρακολουθώ ΟΛΕΣ από πολύ κοντά, συμμετέχοντας και ο ίδιος σε αρκετές από αυτές ως μέλος διάφορων ομάδων, «έλαμπαν» με την απουσία τους, όλοι εκείνοι, οι όψιμοι και πρώιμοι «εραστές» του Πολιτισμού.
    Μερικοί, έχουν τέτοια σχέση με αυτόν, όση έχω κι εγώ με επανδρωμένα διαστημόπλοια της ΝΑΣΑ και τους βαλλιστικούς πυραύλους της Βόρειας Κορέας.
    Φαίνεται, ότι αρέσκονται να παρακολουθούν άλλου τύπου «πολιτιστικά» δρώμενα.

    Μην ανακατεύετε όμως, στην όποια «καλόπιστη» κριτική σας, την εικαστικό Ανδρονίκη Ράπτη, την θεατρολόγο Πολυξένη Ζαπτιέ, τον ιστορικό Θεοδόση Τσιρώνη και την καθηγήτρια μουσικής Ευαγγελία Παράσχου.

    Επί τέλους: Πολιτισμός είναι, να συμπεριφερόμαστε πολιτισμένα στους ανθρώπους του Πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΚΑΡΗ αν καπου απο τα γραφωμενα μου διαπιστωσεις οτι εχω την παραμικρη αμφιβολια για τους συνεργατες του πολιτιστικου κεντρου (Εργαζωμενους) και με καποιο απο τα ονοματα που εσυ εγραψες τοτε ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.Ισα ισα που εγραψα αν θα δεις παραπανω οτι ολοι ειναι ΑΞΙΟΙ.Ας ΤΟΥς ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ..Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ για την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ., Και καθε πολιτης μπορει να κρινει τους αιρετους. ΔΕΝ το κανουν ολοι για εντυπωσεις. Ολοι δεν εχουν αυτη την αναγκη. Λοιπον για να δεσω την αποψη και για να μην ειμαι αδικος θα γραψω στο ιδιο μπλοκ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και σεις αντικειμενικα θα κρινετε το πολιτιστικο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.