Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ (10η) σήμερα στις 5 μμ. Ο λόγος της συνεδρίασης είναι η αντιμετώπιση κατεπειγόντων θεμάτων, για την εύρυθμη  λειτουργία του Δήμου.

 
                      ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
      
ΘΕΜΑ 1ο: Καθορισμός Τελών χρήσης Αιγιαλού, έτους 2013.  Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ.Χ.Βογιατζής.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Αστική θαλάσσια συγκοινωνία Θεσσαλονίκης – Μελέτης - Αδειοδοτήσεις πέντε προβλητών - στάσεων», στα πλαίσια της υπ΄αρ.πρωτ.886/1-4-2013 (Κωδικός πρόσκλησης 20/2013) πρόσκλησης υποβολής προτάσεων, του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015». Εισηγητής:Γεν.Γραμματέας κ.Ε.Κεραμιδάκης.   
ΘΕΜΑ 3ο: Εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού στη Δ.Ε.Θερμαϊκού Παραλίας Ν.Επιβατών (από ΚΑΑΥ έως Κωνσταντινουπόλεως). Εισηγήτρια:Αντιδήμαρχος κ. Ε.Ζαριφέ.
ΘΕΜΑ 4ο: Εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού στη Δ.Ε.Θερμαϊκού Παραλίας Αγίας Τριάδας (από ΕΟΤ έως ΚΑΑΥ). Εισηγήτρια:Αντιδήμαρχος κ. Ε.Ζαριφέ.
ΘΕΜΑ 5ο: Αντικατάσταση μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης & Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Θερμαϊκού.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Κ.Βογιατζής.    
ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στη προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση προγραμμάτων μαζικού Αθλητισμού.
Εισηγητής: Δημ.Σύμβουλος κ.Π.Τροκάνας.       
       
                                                                            Ο Πρόεδρος

                                                              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΑΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Απορώ πως θα πληροφορηθούν τα άμεσα προς συζήτηση θέματα οι δημοτικοί...άρχοντες, αφού οι περισσότεροι έχουν (καρα)άγρια μεσάνυχτα από υπολογιστή. Πάλι στην μελέτη φωτοτυπίας θα το ρίξουν; Αν είναι έτσι, γιατί τους Α Γ Ο Ρ Α Σ Α Μ Ε τότε τα πανάκριβα i-Pad; Στην αγορά θα βρίσκαμε και πιο φθηνά...καθρεφτάκια! Και να προσέχουν κάποιοι μην τα σπάσουν, γιατί θα όφειλαν να τα επιστρέψουν μετά το φούμο που θα φάνε! Η νόμισαν ότι είναι κι΄αυτά "προίκα" για τις (υπερ)πολύτιμες υπηρεσίες τους ;
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αγοράσανε τελικά είχα μείνει με την αίσθηση ότι δεν έγινε η αγορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:
    Τα i-pads που προτάθηκε να αγοραστούν ο Κυριάκος Στεφανίδης, δεν αγοράστηκαν τελικά.
    Πρόσφατα ξανατέθηκε το θέμα από τον ίδιο αλλά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Βογιατζής απάντησε ότι αν και είναι καλή ιδέα η αγορά και δεν έχει απορριφθεί (η απόφαση υφίσταται) εν τούτοις λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο Δήμος Θερμαϊκού δεν θα αγοραστούν προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι έτσι όπως τα λες Χρήστο, χαίρομαι που ο κ Βογιατζής δεν «ενέδωσε» σ΄αυτήν την εν πολλοίς, αν όχι ολοκληρωτικά άσκοπη αγορά και μακάρι να μην ενδώσει ποτέ! Εύχομαι να είναι «σφιχτός» και σε πολλά άλλα παρόμοια. Η εντύπωσή μου όμως από τις σχετικές αναρτήσεις και σχόλια στο μπλόγκ σου ήταν, ότι η αγορά των i-Pads είχε γίνει ήδη με «κοστούμι» μάλιστα 12.500 Ευρώ.
    Για δε τον εισηγητή της αγοράς κ. Κυριάκο Στεφανίδη έχω να πω να μην προτρέχει σε τέτοιου είδους εισηγήσεις (γιατί προφανώς είναι ο ίδιος λάτρης των υπολογιστών). Και λυπάμαι που ήταν αυτός που έκανε την σχετική πρόταση. Αυτό, διότι ουκ ολίγοι εκ των των συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων είναι… αδαείς (ξέρω πολύ καλά τι λέω) περί τους υπολογιστές και την τεχνολογία και εύκολα θα βλέπαμε αν έπιαναν τόπο τα λεφτά Μ Α Σ (για να μην ξεχνιόμαστε !).
    Όσο για τα σχετικά μου σχόλια, αφού υπάρχει απλώς «αναστολή απόφασης» για την αγορά των i-Pads , αποκτούν κι΄αυτά μόνον «αναδρομική ισχύ» όπως συνηθίζουν να λεν και οι παμμέγιστοι πολιτικοί μας !

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αρκεί μόνο το να μην τα αγοράσουν. Πρέπει να ακυρώσουν την απόφαση του Δ.Σ. ή να την εκτελέσουν!Άρα πρέπει να παρθεί νέα απόφαση που να ακυρώνει την παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.