του Τατιανού Μάγγου

Ένα απίστευτο έγγραφο που κυκλοφόρησαν οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς της Ν. Μηχανιώνας έγινε η κύρια αιτία των ανεξαρτητοποιήσεων του Ιωάννη Νακόπουλου και του Φώτη Τζάκη. Πριν ακόμη αναλάβουν καθήκοντα (στις 31/12/2010) μοίρασαν την προεδρία!!!

Ο Φώτης Τζάκης και ο Γιάννης Νακόπουλος απέστειλαν επιστολή ανεξαρτητοποίησης προς το δήμαρχο Θερμαϊκού πριν δυό περίπου μήνες, αλλά δημοσιοποιήθηκε πριν περίπου είκοσι ημέρες.
Για τον Φ.Τζάκη ο λόγος της παραίτησης, όπως προκύπτει από την επιστολή του, είναι προσωπικός, καθώς αναφέρεται στην αθέτηση της συμφωνίας που υπήρχε. Στην επιστολή του επισυνάπτει και το πρακτικό μιας συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Μηχανιώνας.
Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Ο Ι. Νακόπουλος αναφέρεται σε υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ν.Μηχανιώνα και κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου για αδιαφορία και εγκατάλειψη.Στο πρακτικό η συμφωνία προέβλεπε ότι: 
- Από 1ης Ιανουαρίου 2011 έως 31 Ιανουαρίου 2011 αναλαμβάνει πρόεδρος ο Γιάννης Νακόπουλος
- Από 1ης Ιανουαρίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2012 πρόεδρος η Μαίρη Λιόλιου
- Από 1ης ιανουαρίου 2013 έως το τέλος της δημαρχιακής θητείας ο ΦώτηςΤζάκης.
Τι να υποθέσουν οι δημότες του Θερμαϊκού όταν τέτοια έγγραφα βγαίνουν στη φόρα;

Το πρακτικό υπογράφουν: Ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, ο τότε αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κωστής Κούτουκας, καθώς και πρόσωπα που ήταν άσχετα με τη Νέα Μηχανιώνα και το τοπικό της συμβούλιο, όπως ο τότε αντιδήμαρχος Γιώργος Λαζαρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Βογιατζής (Επανομή) και Ευαγγελία Φαρίνη (Περαία), αλλά και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Επανομής Αντώνης Καζάκης. Το έγγραφο θεωρήθηκε από τον Γ.Γ. του δήμου Λευτέρη Κεραμιδάκη (μέσα σ' όλα ο Λευτέρης).
Στο πρακτικό υπάρχει και το όνομα του Κυριάκου Στεφανίδη (τότε ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου) χωρίς όμως την υπογραφή του.

Άντε να αποδείξουν τώρα όλοι αυτοί ότι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του τόπου τους κι όχι και για την καρέκλα! Κι όσοι όμως συνυπογράφουν το πρακτικό μάλλον έχουν και το ίδιο σκεπτικό. Διαφορετικά γιατί να συνηγορήσουν σ' ένα τέτοιο παιχνίδι μοιρασιάς; Την πρόταση κατέθεσε ο δήμαρχος και την έβαλαν στο χαρτί με σφραγίδες και υπογραφές!!!

αναδημοσίευση από έντυπο "δ"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.