Η διοίκηση του ΚΑΠΠΑ με επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου που ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των μελών του, κατέθεσε πρόταση παραχώρησης τριών τμημάτων του στον Δήμο Θερμαϊκού. Συγκεκριμένα παραδίδει την χρήση του κολυμβητηρίου, του κλειστού Γυμναστηρίου και του μικρού Αλιευτικού καταφυγίου.
Στην ενέργεια αυτή καταφεύγει η Διοίκηση του ΚΑΠΠΑ μετά από την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και την έχει αναγκάσει να αναστείλει ουσιαστικά τις λειτουργίες του κολυμβητηρίου. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για την παραχώρηση αποτελεί η δέσμευση του Δήμου να διατηρήσει την ελεύθερη πρόσβαση των ΑΜΕΑ που για τις ανάγκες άθλησης και θεραπείας τους κυρίως δημιουργήθηκε το αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο.
Η κατ' αρχήν πρόθεση της διοίκησης του ΚΑΠΠΑ είναι να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Αμφιθέατρο αλλά κι τους ξενώνες καθώς και το αναψυκτήριο - εστιατόριο (δεν λειτουργεί ακόμη), όρος όμως που κατά την εκτίμησή μας θα μπορούσε να αρθεί.

Να σημειώσουμε ότι προσπάθεια να παραχωρηθούν εγκαταστάσεις στον Δήμο Θερμαϊκού (με διαφορετικούς φυσικά όρους) έγινε και κατά το παρελθόν από τον πρώην Πρόεδρό του κ. Ματζάρη αλλά η πρόταση είχε απορριφθεί από τον Δήμαρχο κ. Αλεξανδρή.


Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συζήτηση του θέματος που μπαίνει προς απόφαση με εισήγηση του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Τσακμάκα στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 17 Απριλίου. 
Μπορείτε να διαβάσετε την πρόταση του ΚΑΠΠΑ προς το Δημοτικό Συμβούλιο:



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.