Επικίνδυνη τροπή δείχνει να παίρνει για τους υπεύθυνους, αντιδημάρχους Ανάπτυξης του Δήμου Θερμαϊκού από το '11 έως σήμερα, η άρνηση της Δημοτικής Αστυνομίας να παράσχει στοιχεία από τον Δήμο Θερμαϊκού που ζητήθηκαν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αντώνη Ζαβέρκο.

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος της αντιπολίτευσης, προφανώς μετά από πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του που θέλησε να τις επιβεβαιώσει ή να τις απορρίψει, ζήτησε με αίτησή του να του χορηγηθούν στοιχεία από το αρχείο του Δήμου για κλήσεις - παραβάσεις του ΚΟΚ, που αφορούν δημοτικούς συμβούλους και των οποίων τα βεβαιωμένα πρόστιμα "σβήστηκαν" ή δεν πληρώθηκαν.

Φαίνεται πως ο κ. Ζαβέρκος είχε ενημέρωση συγκεκριμένη κι αυτό γιατί όταν μετά από 24 ημέρες η αρμόδια δημοτική υπηρεσία αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του (με την επίκληση "δήθεν" ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων) εκείνος δια του δικηγόρου του κ. Ν.  Βασιλειάδη προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στις 19 Απριλίου 2013 ζητώντας να διερευνηθεί η πιθανή απώλεια εσόδων του Δήμου, η πιθανότητα διάπραξης παράβασης καθήκοντος ή και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Μάλιστα στην αίτηση του δικηγόρου προς την Εισαγγελία (με προσθήκη) φαίνεται πως εικάζεται η ενδεχόμενη διαγραφή κλήσεων των δημοτικών συμβούλων κκ Παράσχου Νίκου, Καζάκη Αντωνίου, Αθανασιάδη Βασίλειου και Βογιατζή Ιωάννη.
Εντύπωση προκαλεί η αυθημερόν απάντηση της Εισαγγελίας, με την οποία εντέλλεται η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θερμαϊκού να χορηγήσει τα έγγραφα που ζητούνται.

Ελπίζουμε να μην επαληθευθούν οι υπόνοιες του αιτούντος δημοτικού συμβούλου. Γιατί εκτός ότι θα επιβεβαιωθεί με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο ότι κάτι "στραβό συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας", είναι πιθανό να υπάρξουν επιπτώσεις για τους υπευθύνους που "θεράπευσαν"   τις "διαγραφές". 

Και μάλιστα όταν το θέμα συζητείται επί μακρόν  στα καφενεία του Θερμαϊκού και έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες για τον τρόπο των δύο μέτρων και δύο σταθμών που εφαρμόζεται η πολιτική βεβαίωσης προστίμων, από τους αρμόδιους.΄

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Αυτοκίνητο, υπογραφή και…βούρτσα, προσέχουμε που τα…παρκάρουμε, γιατί αλλιώς θα μας έρθει κανένα ξαφνικό…μπουγιουρντί! Και μετά, ποιός το πληρώνει πάλι…ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΡEEEΕΕΕΕΕ ! Όλος ο (καλός) κόσμος "υποφέρει"!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΔΗΛ. ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ )ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΙΣΩΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΒΗΣΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 11 ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο το σβήσιμο των κλήσεων αλλά και το επιλεκτικό γράψιμο των παραβατών. Οταν είσαι δημοτικός σύμβουλος είσαι στο απυρόβλητο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.