Με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα καθορίστηκε το ωράριο λειτουργίας του πολυχώρου της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού (Ξενίου Διός & Ησιόδου 2) στην Περαία.
Θα είναι ανοιχτό καθημερινά, εκτός Τετάρτης και Κυριακής από τις 6 μμ έως τις 9 μμ.
Θα δεχόμαστε ρούχα, τρόφιμα ώστε να τα διαθέτουμε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φάρμακα που θα παρέχουμε σε ανασφάλιστους και άπορους συνδημότες μας.

Συμπολίτες μας θα μπορούν να παίρνουν ρουχισμό που έχουν ανάγκη κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 6 έως τις 9 μμ.
Κάθε Τρίτη θα παραδίδονται μαθήματα σκάκι.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο τρόπος λειτουργίας της δανειστικής βιβλιοθήκης. Παρακαλούνται φίλοι που έχουν βιβλία που δεν χρειάζονται να τα δωρίσουν στην Πρωτοβουλία.
Με νέα ανάρτηση θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προβολών και συζητήσεων - ενημερώσεων για τον μήνα Μάϊο.


Οι ανοιχτές συνελεύσεις της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού εξακολουθούν να πραγματοποιούνται στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών κάθε Τετάρτη στις 7. 30 μμ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.