Το δράμα μιας μονογονεϊκής οικογένειας που είδε το σπίτι της να καταστρέφεται από φωτιά που προκλήθηκε από το τζάκι, ήρθε να αποκαλύψει το ανθρώπινο πρόσωπο των συμπολιτών και γειτόνων της στην Περαία. 

Το σπίτι, που μένουν η μητέρα και το παιδί της με κινητικά προβλήματα, έγινε παρανάλωμα του πυρός και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από την επόμενη κιόλας μέρα με πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το διαδίκτυο, αλλά μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα, πολλοί, γείτονες και φίλοι, συγκεντρώθηκαν στο κατεστραμμένο σπίτι , καθάρισαν τα αποκαΐδια και αποφάσισαν το γρηγορότερο δυνατό να αποδώσουν ανακατασκευασμένο το οίκημα στην οικογένεια. Μετά από έκκληση προσφέρθηκαν υλικά και εθελοντική εργασία και έτσι το υπέροχο αυτό έργο αλληλοβοήθειας προχωράει με γρήγορους ρυθμούς.

Ας ευχηθούμε να επιστρέψει η χαρά στο σπίτι των συμπολιτών μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους συνδράμουν στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια που μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως η ανθρωπιά δεν θα χαθεί ποτέ, ακόμη και σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε.




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.