Παρά τις προβλέψεις περί του αντιθέτου, η πρόταση της Εκτιμητικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού για τα τέλη αιγιαλού κατά τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν μάλλον θα τύχει ευνοϊκής υποδοχής από τους καταστηματάρχες της παραλίας. Κι αυτό γιατί οι τιμές, κατά μέσο όρο προβλέπεται να είναι χαμηλότερες από τα  περσινά επίπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτές προτείνεται να είναι για:
Περαία - Ν. Επιβάτες: 15 ευρώ/τμ (14 και  20 πέρσι)
Αγία Τριάδα: 13 ευρώ/τμ (έναντι 15 και 18 πέρσι)
Επανομή: 10 ευρώ/τμ (έναντι 8 και 11 πέρσι)
Μηχανιώνα: 10 ευρώ (έναντι 8 και 11 πέρσι)

Αύριο συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή για να τις υιοθετήσει και στη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να ψηφιστούν.
Ερωτηματικό παραμένει αν θα υπάρξει σύμφωνη γνώμη (απαιτείται) της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, όπως προβλέπει η ΚΥΑ Οικονομίας και Εσωτερικών.

Ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εκτιμητική Επιτροπή του Δήμου Θερμαϊκού!
    Mon Dieu! Τι βαρύγδουπος τίτλος! Μόνο από το όνομα την...σεβόμαστε!
    Αυτή θα σεβαστεί τους δημότες της και θα εισπράξει επιτέλους κάποτε τα ...φέσια των καταστηματαρχών ή θα την "βγάλουν" ετούτοι πάλι καθαρή με καμμιά "διαφήμιση";
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.