Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 3Ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με την συνδιοργάνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ και του Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ .
Τους αγώνες που διεξήχθησαν μέσα σε κλίμα χαράς και ευγενής άμμιλας παρακολούθησαν γονείς καθηγητές και μαθητές από τα σχολεία του Δήμου μας
Διεξήχθησαν τα αθλήματα Βόλλευ κοριτσιών Γυμνασίων και Λυκείων, Μπάσκετ αγοριών Γυμνασίων και Λυκείων, Ποδόσφαιρο Γυμνασίων και Λυκείων και τέννις αγοριών –κοριτσιών Γυμνασίων και Λυκείων.
Ευχαριστούμε τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δ. Θερμαϊκού για την συμμετοχή τους .
Τα αποτελέσματα των αθλημάτων ήταν:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΙΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΑΝΩΜΗΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΙΑΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΥΚΕΙΩΝ
1ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
ΛΥΚΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΩΝ
2ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΑΝΩΜΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΙΑΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΥΚΕΙΩΝ
ΛΥΚΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΩΝ
1ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
2ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
ΒΟΛΕΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΙΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΑΝΩΜΗΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΙΑΣ
ΒΟΛΕΥ ΛΥΚΕΙΩΝ
ΛΥΚΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΩΝ
2ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
1ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Ευχαριστούμε πολύ τους υπευθύνους των αθλημάτων κ. Αντώνη Δουλιάκα Ποδόσφαιρο, Δημητριάδου Αλίκη Μπάσκετ, Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου Βόλλευ, και Γρηγοριάδη Κώστα Τέννις .
Οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την σημαντική βοήθεια από εθελοντές και συλλόγους του Δ. Θερμαϊκού που όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την διοργάνωση του Τουρνουά..
Ευχαριστούμε τον Αθλητικό σύλλογο του ΖΕΦΥΡΟΥ τον Πρόεδρο κ. Τσακαλίδη Γιώργο και τους κυρίους Πόλυ Γεωργιάδη, Τήλιο Θεόδωρο, Βασίλη Αραμπατζή και Μπαιράμ Γκεράλ για την πολύτιμη βοήθεια τους στο Μπάσκετ. Καθώς και τον κ. Κόκκορη Δημήτρη από το Μπάσκετ του Αχιλλέα και τον Αριστοτέλη Επανωμής για την παραχώρηση του γηπέδου της Επανωμής .
Ευχαριστούμε τις ομάδες ΠΕΡΣΕΑ και τον Πρόεδρο του κ. Γιουλδούρη Πάρη, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΑΟΔΘ και ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ για την πολύτιμη βοήθεια τους στο Βόλλευ κοριτσιών.
Τον ΠΑΟΝΕ Περαίας και τον Πρόεδρο του κ. Γκαγκαμάνη Φωτή για την βοήθεια τους στην διεξαγωγή του Ποδόσφαιρου και την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και τον ΑΧΙΛΛΕΑ Περαίας για την παραχώρηση του γηπέδου.και την κ. Ιουλία Καλλίνογλου που για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν στο μπάγκο του προπονητή της ομάδος του 1ου Γυμνασίου Περαίας νικήτριας για 2 χρονιά.
Επίσης τον κ. Καψάλα για την παραχώρηση των γηπέδων του «ΚΑΨΑΛΑ ΤΕΝΝΙΣ CLUB» για την διεξαγωγή του Τέννις και την χορηγία των νερών.
Ευχαριστούμε τους Διαιτητές κ. Καραντώνα Στέλιο , Καλαιτζή Γιώργο και Τέσσα Μούζα για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή τους Γιατρούς κ. Ιωσή Μισαλέμη και Τσακνίδη Ευαγγελία τον κ. Ιβάνοβιτς Χρήστο και τη ΕΘΟΠΑΚ που για μια ακόμη χρονιά κάλυψε τα αθλήματα με τους εθελοντές της .


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ανήκει στα παιδιά που αγωνίστηκαν .


                                                             TO  Δ.Σ
           
                                        ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
                                                   Δ.ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.