Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ του Δήμου Θερμαϊκού. Πιθανώς η διάρρηξη να έλαβε χώρα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες εκλάπησαν αναλώσιμα πρώτων βοηθειών και κάηκαν αντικείμενα απαραίτητης χρησιμότητας στην ομάδα ( ασύρματος του κέντρου επικοινωνιών, υπολογιστής, ο βινεοπροβολέας, το φωτοτυπικό- scanner κ.ά.). Παραβιάστηκε η πόρτα της αποθήκης  και απλώς καταστράφηκε υλικό απαραίτητο για την εκπαίδευση των εθελοντών και για την πρόληψη και καταπολέμηση καταστροφών. Το Δ.Σ καλεί τα μέλη της να έρθουν να βοηθήσουν στο συμμάζεμα.
Λυπηρό γεγονός  βεβαίως είναι οι βανδαλισμοί  , πόσο μάλλον οι βανδαλισμοί αντικειμένων και χώρων που διαμορφώθηκαν αποκλειστικά από τον εθελοντισμό, την προσωπική προσπάθεια και σκληρό αγώνα κάποιων ανθρώπων, που στόχο τους έχουν τη βοήθεια των συνανθρώπων τους.
Κρίμα γιατί οι διαρρήκτες έπρεπε να γνωρίζουν ότι η ΕΘΟΠΑΚ επιτελεί σπουδαίο Κοινωνικό Εθελοντικό έργο στην επικράτεια του Δ.Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.