Δύο νέες παραστάσεις του έργου «Το λουρί» της Αναστασίας Δασκαλάκη σε σκηνοθεσία Άννας Γιαννακίδου ανεβάζει η θεατρική ομάδα της ΕΡΤ3 theatERT3.
Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, στις 21:00,  στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) και η δεύτερη το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, στις 21:00, στο Θέατρο του Κέντρου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού - ΚΑΠΠΑ 2000 στην παραλία Περαίας. 
Η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά. Τα έσοδα της πρώτης παράστασης θα διατεθούν στο «Δεσμό» για την ενίσχυση του δικτύου αλληλεγγύης σε πληγέντες από την οικονομική κρίση και της δεύτερης για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του ΚΑΠΠΑ 2000, το οποίο αναπτύσσει δραστηριότητες Αθλητισμού και Πολιτισμού για τα άτομα με αναπηρίες.
Το έργο είναι μία πρωτότυπη κωμωδία ανατροπών, η οποία εντυπωσιάζει το κοινό με την ευρηματικότητα, τους έξυπνους διαλόγους, και την ενδιαφέρουσα πλοκή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.
Η μουσική επιμέλεια της παράστασης είναι της Τόνιας Σουφλέρη, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν (αλφαβητικά) οι Άννα Αλεξάκη, Έφη Αποστολίδου, Άννα Γιαννακίδου, Αναστασία Δασκαλάκη, Ηλίας Γεράκης, Ξένια Καζάκη, Κατερίνα Καριζώνη, Φιλιώ Μαρινοπούλου, Ντίνα Ντισλή, Λίλιαν Οικονόμου, Τόνια Σουφλέρη, Γιώργος Τζάνας, Κυριάκος Χαυλίδης, Σμαρώ Χρηστίδου και Τάσος Χιδίρογλου.
Η θεατρική ομάδα theatERt3 συστάθηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ3 και αποτελείται από δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.